Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

....σφηνάκια

 - Ακόμη κι ένα καθρεφτάκι θα μπορούσε να σου προσφέρει καλές υπηρεσίες και μάλιστα δωρεάν. Το έχεις στην τσέπη σου και κάθε λίγο και λιγάκι θα το βγάζεις και θα το κοιτάς. Αυτό δεν κάνει ποτέ λάθος και θα σου δείχνει πάντα έναν μαλάκα, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έπιασε κανέναν στόχο από όσους έχει βάλει και απλά πληρώνει τους πάντες για να του λένε πως κάτι είναι, ενώ ουσιαστικά είναι μια παρέα με τα περισσότερα μέλη, να έχουν .....την αποτυχία μέσα τους.
Επειδή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν, θα κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και φυσικά όταν έρθει η ώρα, θα βάλουμε τα πάντα στην ζυγαριά και θα τα σχολιάσουμε.

- Για να μην ανησυχείς για μας μεγάλε, σου λέμε πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαστε πλούσιοι όσο θα έχουμε την υγεία μας και αυτό μας είναι αρκετό. Έχουμε και τον λαχανόκηπό μας, ο οποίος επίσης είναι πλούσιος και προσφέρει στην γειτονιά και τους φίλους προϊόντα χωρίς φυτοφάρμακα. Κράτα σημειώσεις για όσα παράγουν οι δύο λαχανόκηποί μας: Λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα, κουκιά, φασολάκια, μπάμιες, πράσα,  αγκινάρες, μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, αγγουράκια, κρεμμύδια, σκόρδα, μαρούλια, φράουλες, καρπούζια, πεπόνια, σέλινο, μαϊντανό, άνηθο, κυδώνια, κορόμηλα, βερίκοκα, ρόδια, κολοκύθες (λύρες), μούσμουλα, σύκα, μούρα, μανταρίνια, λεμόνια, πορτοκάλια, καλαμπόκι και ελιές.

- Μεγάλε εμείς πρέπει να παράγουμε για να φάμε, αφού δεν μπορούμε να ξεπλύνουμε χρήματα, για να πάμε στα καλύτερα εστιατόρια, ούτε φυσικά και να δώσουμε προϊόντα με φυτοφάρμακα στα παιδιά μας.

- Φυσικά να σε ενημερώσουμε πως δεν μας λείπουν τα κρέατα, τα αυγά και τα τυριά, αφού ο παππούς και η γιαγιά μας φροντίζουν. Όποτε θέλεις μπορείς να έρθεις να ελέγξεις, αφού όμως πρώτα ελέγξεις την κατάστασή σου, αφού είναι σοβαρή και όλα δείχνουν πως θα χειροτερέψει σύντομα......