Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος

 - Κώστα Μαρκόπουλε γιατρέ, καλή σου μέρα και Χριστός Ανέστη. Θα σου έλεγα να μην βγάζεις τόση κακία για τον Φάνη Σπανό τον Περιφερειάρχη μας, αλλά ούτε και για τους βουλευτές της Εύβοιας για κάθε θέμα και τώρα για την παράκαμψη Χαλκίδας.
Το θέμα αυτό έρχεται από πολλά χρόνια πριν και ξεχνάς πως υπήρξες βουλευτής και υπουργός. 
Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάποιους λόγους να μην σε ήθελε στο ψηφοδέλτιο, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους Νεοδημοκράτες .....της Εύβοιας.
Κάνε ότι θέλεις στο μέλλον. Πήγαινε για δήμαρχος, πήγαινε για Περιφερειάρχης, πήγαινε για βουλευτής, πήγαινε για πρωθυπουργός, αλλά δεν σε τιμά να κάνεις επιθέσεις σ΄ ένα κόμμα, το οποίο σε είχε στην αγκαλιά του.
Είπες και κάτι για μηνύσεις και δεν σε τιμά ούτε αυτό, γιατί αναφερόσουν σε μήνυση του Φάνη για συκοφαντίες εναντίον του και ξεχνάς πως κι εσύ έκανες μήνυση για τον ίδιο ακριβώς λόγο...
Γιατί Κώστα εσύ πρέπει να κάνεις μηνύσεις και ο Φάνης όχι;;;;;
Όσο για τις αναθέσεις έργων από την Περιφέρεια και τους δήμους που ανήκουν σε πληγέντες από θεομηνίες, ο νόμος επιτρέπει τις διαδικασίες και καμιά παρανομία δεν υπάρχει.
Ο Φάνης και η κυβέρνηση γιατρέ, αντέχουν τα χτυπήματα, αλλά να ξέρεις πως οι Νεοδημοκράτες έχουν κρίση και θα κρίνουν τους πάντες.