Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και στην δήμαρχο κ. Βάκα, στον αντιδήμαρχο έργων κ. Γουρνή όπως και στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Αϊδίνη. 
Το Στάδιο της Χαλκίδας ήταν για πολλά χρόνια σε πλήρη εγκατάλειψη και στην 5ετία Παγώνη, δεν έγινε απολύτως τίποτα και το έλεγαν και δημόσια πως δεν τους ενδιέφερε το Στάδιο.
Τώρα η Περιφέρεια και η Δημοτική Αρχή κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και θα συνεχίσουν να ...το κάνουν. Το Στάδιο θα γίνει κούκλα και δεν θα συνεχίσει να έχει την κακιά εικόνα που είχε.
Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι και να μην υπάρχουν χρήματα, αλλά με τις προσπάθειες όλων, δεν θα σταματήσει καμία εργασία και θα βρεθούν τα χρήματα για αποκαταστάσεις εντός και εκτός.
Είμαστε σίγουροι πως την Δευτέρα, Περιφερειάρχης, δήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα δώσουν εντολή, να συνεχιστούν και να τελειώσουν σύντομα τα έργα αποκατάστασης, ώστε το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, μα μετατραπεί σε Στάδιο κόσμημα και έτσι οι εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και Δημότες να το απολαμβάνουν.
Φάνη, Έλενα, Βασίλη και Ελένη πιστεύουμε πως δεν θα κάνετε βήμα πίσω και θα βρείτε λύση.