Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Κανένας εφησυχασμός, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν την επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτή δεν θα έρθει μόνη της, αλλά με την προσπάθεια και την επιμονή όλων μας. Φοράμε μάσκα και κρατάμε αποστάσεις.
Επιμένουμε στην τήρηση των μέτρων και κάνουμε το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός πάει καλά, αφού πλέον ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη δεν έχει κάτι να πει και να αντιπολίτευση με θέμα το εμβόλιο και τους εμβολιασμούς. 
Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι επιμένουν στο όχι, γιατί έτσι ...έχουν μάθει. Το ΟΧΙ το έχουν μέσα τους, προφανώς από την μέρα που γεννήθηκαν. Ίσως με τα παιδικά εμβόλια που έκαναν να τους φύτεψαν και το ΟΧΙ!!!!

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και του ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του ο ίδιος και η οικογένειά του. Όσο γι΄ αυτά που ακούει κάθε μέρα, από "εργολάβο της ενημέρωσης" καλά κάνει και χρησιμοποιεί το γνωστό φάρμακο "γραψαρχίδι" και έχει ανοσία, ενώ "ο εργολάβος" και οι χορηγοί του "έχουν μεγάλο ντέρτι μες την καρδιά" που λέει και το λαϊκό άσμα.

- Το ίδιο φάρμακο χρησιμοποιούν και η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο δήμαρχος κ. Ψαθάς και όλοι μαζί του έχουν κάνει τα νεύρα κουρέλια!!!! Δεν του βγαίνει τίποτα του εργολάβου και δεν του πρόσφερε τίποτα και η συνεργασία με βοηθό θηλυκού γένους, αφού η κυρία υπήρξε τρόφιμος υπηρεσίας με προηγούμενες δημοτικές αρχές, "ως κολλητή επί χρήμασι"  αυτοδιοικητικού προσώπου......

- Ο Αλέξης δεν ζήτησε τελικά εκλογές και ο Μητσοτάκης συνεχίζει με κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ η οποία τον Ιούλιο κλείνει 2 χρόνια και αυτή την φορά θα το γιορτάσουμε μαζί με την επιστροφή στην κανονικότητα.

- Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε την κυβέρνηση των μπαχαλάκηδων του Αλέξη. Τώρα λένε πως ο Αλέξης μετά την επόμενη ήττα, θα κάνει μια προσπάθεια να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή του 2014 και να βρεθούν μαζί όλα τα συντρόφια. Θα καλέσει δηλαδή την παρέα Λαφαζάνη, την παρέα Κωνσταντοπούλου, την παρέα Βαρουφάκη κλπ!!!!! Ε ρε γλέντια.