Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος γράφει ελεύθερα την άποψή του και δεν γράφει αυτά που οι άλλοι θέλουν να διαβάσουν ή αυτά για τα οποία κάποιοι πληρώνουν, ώστε να τα γράφουν και να τα διαβάσουν!!!
Συμβαίνουν κι αυτά και μεγάλο παράδειγμα η υπόθεση του προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Πήρε κανείς θέση; Σχολίασε κανείς κάτι;
Έγραψε κανείς πως ο προπονητής εξέθεσε πανελλαδικά την ομάδα και την διοίκηση;
Τι θα πει "χώρισαν σαν φίλοι";;;;
Κάτι έφταιξε και απομάκρυναν τον προπονητή ή αφού το θέλετε, τον οδήγησαν σε παραίτηση.
Τι είχαμε γράψει εμείς; Γράψαμε πως η ομάδα της Αρτάκης δεν μπορούσε να πιάσει τον στόχο που ήταν η άνοδος με την επιλογή προπονητή που είχε κάνει.
Δικαιωθήκαμε. Αν και το μπάτζετ της ομάδας ήταν μεγάλο, αν και ο .....προπονητής ήταν ακριβοπληρωμένος, τ΄ αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε και πάντα, όταν η ομάδα δεν κέρδιζε, έφταιγε η διαιτησία!!!!
Ο ΑΟΝΑ στους 6 αγώνες που έδωσε είχε 2 νίκες εκτός έδρας, 2 ισοπαλίες στην έδρα του και 1 εκτός έδρας και 1 ήττα εκτός έδρας. Φυσικά συγκέντρωσε 9 βαθμούς, αντί για 18 ή άντε 15 που θα έπρεπε να συγκεντρώσει σύμφωνα με το μπάτζετ που είχε, αλλά κι επειδή όπως έλεγε ο κ. προπονητής, ο πρόεδρος κ. Βαγιάννης ήταν ο καλύτερος και ήθελε η ομάδα να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία!!!!
Τον ενοχλούσαν αυτά που γράφαμε εμείς και είπε όσα είπε σε συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Φυσικά δεν με πείραξε που είπε πως δεν είμαι δημοσιογράφος, ενώ ήταν όλοι οι άλλοι στους οποίους έλεγε τα όσα έλεγε.
Αν ήμουν εκεί και έλεγε τα ίδια για τον οποιονδήποτε άνθρωπο της ενημέρωσης, θα του έδινα την απάντηση που του άξιζε, αλλά εγώ δεν ζήτησα ποτέ την στήριξη άλλων. Ο μπάρμπα Στέλιος έγραψε και την επόμενη μέρα και θα γράφει όσο του το επιτρέπει ο Θεός, ενώ ο κ. αυτός δεν προπονεί πλέον τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Φυσικά θα του μείνουν οι φωτογραφίες στις ταβέρνες τις περιοχής  και θα λέει το "τι καλά περάσαμε", αλλά αυτό ήταν και τελείωσε.
Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Να δούμε αν υπάρχουν εκεί στην ΕΠΟ και πειθαρχικά όργανα, για να καλέσουν αυτόν τον κύριο να αποδείξει τα όσα είπε για τους διαιτητές, το ΥΠΑΤΟ και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.
Θα μπορούσαμε κι εμείς εύκολα να γράψουμε για αγώνα του ΑΟΝΑ την περίοδο 2019 - 2020 λίγο πριν την καραντίνα, αλλά δεν θα γράψουμε τίποτα, όχι γιατί φοβόμαστε, αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος, αφού ο κορονοϊός έσωσε την ομάδα και όχι ο κύριος αυτός!!!!