Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ΕΠΟ το Γυναικείο ποδόσφαιρο, φαίνεται καθημερινά και φυσικά με την ευκολία που αναβάλλει αγώνες, έστω και μ΄ ένα απλό τηλεφώνημα κάποιου. Κάποιες ομάδες πρόλαβαν να κάνουν και μια νέα μίνι προετοιμασία, μήπως και μπορέσουν να διορθώσουν κάτι, την ώρα που αντίπαλες ομάδες, έπαιξαν Κυριακή - Τετάρτη και θα παίξουν και Τετάρτη - Κυριακή!!!!
Ευτυχώς που σ΄ αυτό το πρωτάθλημα, ξέρουν..... όλοι τον πρωταθλητή και δεν ανησυχεί κανείς....

- Πάλι τα ίδια; Πάλι έχουμε πιέσεις, ώστε να έχουμε δύο ομίλους στην Α΄ Κατηγορία, να έχουμε μια Α2  επίσης με 2 ομίλους και μια Β΄ κατηγορία και δεν ξέρουμε με πόσους ομίλους και να καταργήσουμε την Γ΄ κατηγορία στο τοπικό;;;;; Αυτή την φορά δεν θα γράψουμε την άποψή μας για το θέμα, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος. Ας κάνουν ότι θέλουν, αφού και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, πήρε την θέση που του άξιζε!!! Πάτωσε δηλαδή...

- Δεν απάντησε επίσημα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στις δηλώσεις Γκόφα, αλλά εμείς θεωρούμε πως αυτό ήταν αυτονόητο, αφού οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ, περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, για να διαπιστώσουν αν η διοίκηση καταδικάζει αυτό το παραλήρημα του πρώην πλέον προπονητή της.