Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Καλημέρα-Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας πολλά. Επιτρέψτε μας να στείλουμε τις ευχές μας στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες.  Χρόνια σας πολλά, χρόνια δημιουργικά κι ευτυχισμένα και πάντα με υγεία.
Αν γράψουμε ονόματα προφανώς και θα ξεχάσουμε κάποιους, αλλά θα τολμήσουμε.
Χρόνια πολλά κ. Στούπα, κ. Ψαθά, κ. Πίσχινα, κ. Μπαϊζάνο, κ. Αγραφιώτη, κ. Κασομούλη, κ. Λάμπρου, κ. Αλαφάκη, κ. Σέγκο, κ. Κρόκο, κ. Τόλια, κ. Φαράκο, κ. Γιογιό, κ. Σαμαρά, κ. Μπασινά, κ. Σίδερη, κ. Ποδαρά, κ. Κιούση, κ. Αυλωνίτη.
Αφήσαμε στο τέλος τους δύο νεαρούς ...τον Γιωργάκη Βέττα και τον Γιωργάκη Μήτσιου, στους οποίους ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και καλή πρόοδο. Χρόνια πολλά και καλά.

- Είπαμε πως αυτές τις μέρες δεν θα έχουμε πολλά σχόλια και κανονική ροή, αλλά θα σας αφήσουμε στην ησυχία σας για να χαλαρώσετε κι εσείς. Από την Τετάρτη 5 Μαϊου θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και θα έχουμε πολλά να γράψουμε.

- Από την Κυριακή πάντως θα έχουμε και πάλι αγώνες ποδοσφαίρου Γ΄ Εθνικής και Α΄ Εθνικής Γυναικών, οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε όχι μόνο τι θα κάνουν οι ομάδες της Εύβοιας, αλλά τι θα κάνουν και οι αντίπαλες ομάδες, οι οποίες έχουν πλέον τον πρώτο λόγο, αφού ο αγώνας ΑΡΤΑΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έληξε ισόπαλος και ο αγώνας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ  1 - 0, οπότε πρέπει οι αντίπαλες ομάδες κάπου να χάσουν βαθμούς.

- Ανοιχτά και τα καταστήματα εστίασης από σήμερα και έτσι το "πάμε για καφέ" θα ισχύει, αλλά να προσέχετε. Να φοράτε την μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις. Για το καλό σας.....

- Το ποιοι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ, είναι γνωστοί χρόνια τώρα και τίποτα δεν θ΄ αλλάξει αν κάποιος δεν τους πει, "κάντε στην άκρη να περάσω". Μπορεί να δηλώνουν πως αγαπούν την ομάδα και άλλα τέτοια σχετικά, αλλά δεν της προσφέρουν καλές υπηρεσίες και δεν βάζουν και το χέρι στην τσέπη.