Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Τι να γράψουμε εμείς τώρα; Να θεωρήσουμε επιτυχία το ότι ο πρώην προπονητής του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, έπιασε δουλειά στον πάγκο του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής στον 9ο όμιλο; Μακάρι ο άνθρωπος να τα καταφέρει, αφού αν δεν κάνουμε λάθος το Αίγιο είναι και η περιοχή του. Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είναι μια ιστορική ομάδα και αυτό δεν το .....αμφισβητεί κανείς.

- Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην εδρα του από τον Εθνικό Σκουλικάδου και έχει σε 7 αγώνες 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Την Κυριακή παίζει εκτός με αντίπαλο τον ΠΑΜΙΣΣΟ Μεσσήνης, ο οποίος σε 6 αγώνες έχει 9 βαθμούς με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Για όση σημασία έχει να σημειώσουμε πως την τελευταία 13η αγωνιστική ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει το ρεπό του!!!!!!

- Ευχόμαστε στον πρώην του ΑΟΝΑ, τα καλύτερα και να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έχει και εύκολο πρόγραμμα για την συνέχεια. Του ευχόμαστε επίσης εκεί στο Αίγιο να βρει επαγγελματίες δημοσιογράφους οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στο να κάνει το μαύρο - άσπρο!!!