Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Χριστός Ανέστη. Να το λέμε καθημερινά για να μην ξεχνάμε και το μήνυμα της Ανάστασης. Να συνεχίσουμε να προσέχουμε. Να φοράμε μάσκα και να κρατάμε τις αποστάσεις. Μπορεί κάποιοι να μας λένε κορόιδα, ηλίθιους, πρόβατα και δεν ξέρουμε τι άλλο, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου. Θα μείνουν για πάντα λίγοι και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τις ακραίες απόψεις τους. Θα.... παραμείνουν στο περιθώριο της πολιτικής και της κοινωνίας και αυτό το ξέρουν. Αγνοήστε τους. Προσπεράστε τους.

- Αυτοί οι ακραίοι χρησιμοποιούν ή καλύτερα βάζουν ως συμπλήρωμα και την θρησκεία μας, με την οποία ουδεμία σχέση έχουν. Η θρησκεία μας δεν κάνει διαχωρισμό ανθρώπων ΠΟΤΕ και ας διαβάσουν καλύτερα ή να διαβάσουν αυτά που πρέπει και όχι αυτά που ανακαλύπτουν οι ακραίοι. Ο κάθε Χριστιανός Ορθόδοξος δεν θα ήθελε ποτέ νεκρό έναν συνάνθρωπό του κι ας ανήκε σε άλλη θρησκεία, ας ήταν μαύρος, άσπρος,  κίτρινος ή κόκκινος.

- Αγώνες στίβου τα Σαββατοκύριακα του Μαϊου στο Στάδιο Χαλκίδας. Το Σαββατοκύριακο 8/9 Μαϊου έχουμε το Ανδρών Γυναικών, από τις 18:00 μέχρι και 21:45 το βράδυ. Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα είναι εκεί και τα 4 Σαββατοκύριακα όπως πάντα τα τελευταία χρόνια και θα σας μεταφέρει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών. 

- Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά κάποιοι δεν λένε να βάλουνε μυαλό και συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη εναντίον μας, επειδή στηρίζουμε τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη και δημάρχων. Ας λένε κι ας κάνουν ότι θέλουν. Εμείς τους το είπαμε καθαρά. Είναι εργολάβοι της ενημέρωσης και κατηγορούν άλλα ΜΜΕ πως τα παίρνουν, ενώ το δικό τους "μαγαζάκι" είναι αυτό που εκβιάζει με δήθεν σκάνδαλα για να "το ταϊζουν". Όταν δήμαρχοι και Περιφερειάρχης δεν υποκύπτουν, τότε "πέφτει λάσπη".

- Εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε τις απόψεις μας και ξέρουν τα κοπρόσκυλα το ποιοι τα παίρνουν κι από ποιους. Όποτε θέλουν ας βγούμε απέναντι σε ουδέτερο ΜΜΕ να τα πούμε έξω από τα δόντια και με στοιχεία, για το ποιοι τα παίρνουν κι από ποιους. 

- Μιλάνε αυτοί που έφτασαν να κατηγορούν τον Μητροπολίτη μας, για έργο στο Προκόπι που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια!!!! Εμείς κοπρόσκυλα δεν πάμε όπου φυσάει ο άνεμος και με όποιους τα σκάνε. Πιστεύουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πιστεύουμε στον Φάνη, πιστεύουμε στην Βάκα και αυτό δεν θ΄ αλλάξει. Είμαστε οι τελευταίοι που θα εισπράξουμε από τα ταμεία της Περιφέρειας ή των Δήμων.

- Κοπρόσκυλα και εργολαβάκια της ενημέρωσης, γράψαμε που και πότε τα πήρατε, μετά από δήθεν ρεπορτάζ. Δεν τολμήσατε να πείτε κάτι. Γιατί; Αν θέλετε μπορούμε να επαναλάβουμε τις πράξεις σας.