Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό και να κλείνουμε το ραντεβού μας για το εμβόλιο, φυσικά χωρίς κανένα φόβο και καμία ανησυχία.
Η κυβέρνηση τα κατάφερε με τους εμβολιασμούς κι ας λέει ο Αλέξης τα δικά του. Αν επιστρέψετε σχεδόν 1 χρόνο πίσω και δείτε τι έλεγε από τότε μέχρι σήμερα, θα καταλάβετε πως απλά προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την πανδημία για "να χτυπήσει" την κυβέρνηση. Το ότι απέτυχε ήταν αναμενόμενο, αφού αυτή η κυβέρνηση ...κοιτάζει τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες και τον εκπρόσωπό τους.

- Σήμερα έχουμε αγώνες στίβου ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο Στάδιο Χαλκίδας και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ραδιοφωνικά από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 από 17:30 μέχρι 22:00. Δυστυχώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους, αλλά πιστεύουμε αυτό να μην ισχύει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

- Σαν να μην είχαμε άλλη δουλειά να κάνουμε, χθες το βράδυ ένας καλός φίλος μας έστειλε να διαβάσουμε το τι έγραφε "ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ  - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
Δημοσιογραφικές Υπηρεσίες - Διαφημιστικές Υπηρεσίες - Κάλυψη Εκδηλώσεων - Αγώνων ( video - Φωτο ) - Γραμματειακή Υποστήριξη Συλλογών - Ομάδων. Φωτογράφιση προϊόντων - καταστημάτων".

- Αυτά δηλώνει ο ίδιος και αφού ασκεί κριτική για τα όσα γράψαμε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ μετά τον αγώνα με την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, μας λέει να πάμε να μαζέψουμε ραδίκια. Καλά κάνει, αλλά ως συνήθως είναι εκτός εποχής. Ας μας έστελνε για μαρούλια, για κουκιά, για βλήτα, για αγκινάρες ή έστω για ψάρεμα.  Σε λίγο θα απαντήσουμε στον εκπρόσωπο τύπου των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ κ. Αβερκιάδη, γιατί ειλικρινά δεν θέλουμε να μην απαντάμε σ΄ έναν επαγγελματία, έμπειρο και τετραέξυπνο δημοσιογράφο. Λίγη υπομονή.

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτές τις μέρες θα έχουμε νέα για τα έργα στο Στάδιο Χαλκίδας. Δηλώνουμε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε στον Φάνη, αλλά και στην δήμαρχο Ελενα Βάκα και στον αντιδήμαρχο κ. Γουρνή και στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη. Για να δούμε μήπως σήμερα ή αύριο ακούσουμε από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 τα ευχάριστα νέα.


- Να κλείσουμε στέλνοντας την καλημέρα μας στον μικρό Αλέξιο Παπακωνσταντίνου στο μακρινό Μαϊάμι, ο οποίος "μεγάλωσε" και πλέον πάει και στο σχολείο. Καλημέρα Αλέξιε, να είσαι πάντα υγιής και πάντα ευτυχισμένος. Καλή πρόοδο.