Σάββατο 8 Μαΐου 2021

...σουτάκια

 - Η τύχη ενός προπονητή σε οποιαδήποτε κατηγορία ποδοσφαίρου, έχει να κάνει με το πόσο ανεύθυνη είναι μια διοίκηση. Δυστυχώς πάντα φταίει ο προπονητής και αυτός την πληρώνει. Ποτέ δεν φταίει ο πρόεδρος, ποτέ δεν φταίει το ΔΣ, ποτέ δεν φταίει αυτός που έκανε τις λάθος επιλογές.
Αλήθεια, πόσο ανεύθυνος είναι αυτός που προσλαμβάνει έναν προπονητή και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον αλλάζει; Γιατί δεν βγαίνει να .....παραδεχθεί το λάθος του και βγάζει μια ανακοίνωση, με καλά λόγια για τον προπονητή που διώχνει;

- Το θέμα παίρνει διαστάσεις όταν ο πρόεδρος ή το ΔΣ φτάνει στην απόλυση και δεύτερου και τρίτου προπονητή μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο. Μιλάμε για όργιο ανευθυνότητας και όλα δείχνουν πως κάποιοι είναι άσχετοι και απλά οι προπονητές την πληρώνουν γιατί δεν κάνουν αυτά που τους λένε οι παράγοντες!!!

- Τι έγινε πάλι; Έχουμε σήριαλ στην ΕΠΟ; Θέλουν πάλι εκλογές; Είχαμε τον κορονοϊό και δεν είχαμε ολοκληρωμένα Τοπικά Πρωταθλήματα την περίοδο 2019 - 2020 και την περίοδο 2020-2021. Λέτε τώρα εξ αιτίας ΕΠΟ να μην έχουμε και την περίοδο 2021-2022;;;;

- Να βγάλει και καμιά ανακοίνωση η ΕΠΣΕ για το τι θα γίνει και πως θα γίνει, αφού οι ομάδες θα πρέπει ν΄ αρχίσουν νωρίς προετοιμασία, αφού η μεγάλη αποχή θα έχει δημιουργήσει προβλήματα. Για τα οικονομικά δεν το συζητάμε. Η ΕΠΣΕ έχει λεφτά και θα χρηματοδοτήσει της ομάδες.