Σάββατο 8 Μαΐου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"


- Δεν παρακολουθούμε τις δραστηριότητες του μεγάλου δημοσιογράφου, ρεπόρτερ, φωτογράφου, διαφημιστή και άλλα πολλά κυρίου Απόστολου Αβερκιάδη, ώστε να του απαντάμε αμέσως στα όποια σχόλια κάνει, αλλά θα του απαντάμε πάντα, όταν μαθαίνουμε αυτά που γράφει.
Κύριε Αβερκιάδη, ο μπάρμπα Στέλιος μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος του δικού σας βεληνεκούς, αλλά δεν έχει πρόβλημα να πάει να μαζέψει και ραδίκια, όπως είπατε στα σχόλιά σας.
Το μόνο που δεν θα κάνει ποτέ ο μπάρμπα Στέλιος, είναι να γίνει "η σαλιέρα" του καθενός, όποιος κι αν είναι αυτός. 
Απαντάτε κύριε Αβερκιάδη για θέματα που αφορούν τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά λέτε..... πως δεν απαντάτε ως υπεύθυνος του γραφείου τύπου τον ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ!!! Πως γίνεται αυτό; Είσθε ή δεν είσθε τελικά; Μήπως είσθε πρωί και όχι απόγευμα;
Εμείς δεν σχολιάσαμε εσάς, αλλά θέματα της ομάδας. Είσθε φάουλ λοιπόν και καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες σας.
Κύριε Αβερκιάδη, ο μπάρμπα Στέλιος, μαζεύει και ραδίκια και ότι άλλο προσφέρει η φύση ή ο λαχανόκηπός του, γιατί μεγαλώνει παιδιά και γιατί εδώ και χρόνια έχασε τον πατέρα του και δεν έχει την βοήθειά του στις δύσκολες στιγμές, όπως προφανώς έχουν άλλοι.
Κύριε Αβερκιάδη, θα χαρούμε πολύ, αν οι άνθρωποι της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ συνυπογράψουν αυτά τα σχόλιά σας. Θα χαρούμε ιδιαίτερα και τους καλούμε να το κάνουν, γιατί έτσι θα μας επιτρέψουν να αφήσουμε στην άκρη την εκτίμηση που έχουμε προς κάποιους και να απαντήσουμε όπως πρέπει.
Εσείς κύριε Αβερκιάδη δεν θα μπορέσετε ποτέ να μας κάνετε υποδείξεις, παρατηρήσεις κλπ, σε θέματα που αφορούν την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, γιατί είσθε υπάλληλος στην ομάδα και όχι κάποιος ουδέτερος.
Το αν ήμασταν στο γήπεδο ή όχι, το αν είχαμε ενημέρωση ή όχι, δεν σας αφορά και πάντως δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας, για να γράψουμε την δική μας άποψη.
Στο τέλος θα δικαιωθούμε και τότε να δούμε τι θα γράψετε.
Κύριε Αβερκιάδη κάνετε ανάλυση του αγώνα ως προπονητής για να απαντήσετε σε σχόλιο που κάναμε για μια αλλαγή.
Εσείς είσθε και προπονητής;
Την ανάλυση σας την έκανε ο προπονητής;
Εμείς γράψαμε πως όταν μία κοπέλα κάνει ένα λάθος, δεν την κάνεις αλλαγή γιατί έτσι είναι σαν να την τιμωρείς και της γαμ..ς την ψυχολογία. Τι δεν καταλάβατε κύριε Αβερκιάδη;
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο. Γράψτε όσα θέλετε και ότι θέλετε. 
Για την ομάδα στην οποία φυσικά και κάνετε κακό, θα γράφουμε πάντα την άποψή μας χωρίς την άδειά σας κι επειδή έχουμε μια εκτίμηση σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν.
Κλείνοντας να γράψουμε πως ο μπάρμπα Στέλιος, δεν έγινε ΠΟΤΕ, από δήμαρχος κλητήρας.....