Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την Κυριακή με αντίπαλο την ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΎΠΟΛΗΣ και θα πρέπει να παίξει σοβαρά και ψύχραιμα, γιατί δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ  μπορεί και πρέπει να προσέξει.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει εκτός με ΑΛΜΥΡΟ και σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο πρώην προπονητής δεν θα δυσκολευτεί, αφού το έργο που άφησε πίσω του μιλάει από μόνο του και θα το δούμε. Εμείς για καλό και για κακό λέμε στον νέο προπονητή κύριο Μιχάλη Μαύρο. αλλά και στους ποδοσφαιριστές να παίξουν με πάθος για.... την νίκη και ν΄ αφήσουν στην άκρη το χθες. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας.

- Δεν ξέρουμε γιατί η διοίκηση των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ επέλεξε την αναβολή των αγώνων με ΓΛΥΦΑΔΑ και ΡΕΘΥΜΝΟ, αλλά η άποψή μας λέει πως ήταν λάθος αυτό, αφού η ομάδα βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και αυτό δεν βοηθάει στην ψυχολογία των κοριτσιών. Ναι μεν έχουμε παιχνίδια λιγότερα, αλλά θα πρέπει και να τα κερδίσεις και να χάνουν οι αντίπαλοί σου.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν την Κυριακή το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και η νίκη είναι μονόδρομος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, βάζει τέλος στα όνειρα και τους στόχους.

- Ο κ. Κνέζεβιτς είναι καλός προπονητής, αλλά στον αγώνα με την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έκανε ένα λάθος και κατά την άποψή μας σακάτεψε την ψυχολογία παίκτριας η οποία έκανε ένα λάθος και η ομάδα δέχθηκε το γκολ της ήττας. Της έκανε αλλαγή, ενώ κατά την άποψή μας έπρεπε να την βοηθήσει για να επαναφέρει την ψυχολογία της. Αλήθεια δεν είδε πως στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν πολλές που θα μπορούσε να αλλάξει;;;