Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

...φαπούλες

 - Δεν το βάζει κάτω ο παπαγάλος και προσπαθεί να μας πείσει πως δεν διοικεί την Περιφέρεια ο Φάνης, αλλά ο Μπακογιάννης. Καραμελίτσα έχει στο στόμα του, αφού όπως λέει ο λαός, "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Το ίδιο παραμύθι πετάνε κάπου κάπου και οι φίλοι του της αντιπολίτευσης, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τρόπους ν΄ αντιμετωπίσουν τις επιτυχίες του Φάνη και για να πάρουν την εκδίκησή τους, επειδή περίμεναν... να τους αξιοποιήσει για να συνδιοικήσουν!!!!!

- Τα ίδια δεν κάνει η παρέα αυτή και για την δήμαρχο κ. Βάκα; Τα ίδια και χειρότερα, αφού η Βάκα δεν έκανε παζάρια με κανέναν Καθαροσπόρη ή Παγώνη και αυτό ενόχλησε. Μπορεί να τους έδωσε λίγη χαρά το θέμα με την κυρία Μιντζιφίρη, αλλά δεν πιστεύουμε πως θα κερδίσουν κάτι από αυτό το θέμα, αφού η ίδια η κυρία Μινζιφίρη δεν θέλει ν΄ ακούει για Παγώνη και Καθαροσπόρη.

- Ποιος έκανε προπαγάνδα υπέρ του κυρίου Μαυραγάνη, όταν αυτός ήταν υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έδωσε συνέντευξη τύπου και παρουσίασε το έργο "ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ"; Ποιος τον κάλεσε και τον είχε στα μικρόφωνα για πολύ ώρα για να λέει πως έρχονται οι μπουλντόζες για την παράκαμψη;