Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

....μικρά, μικρά

 - Όταν είσαι του νηπιαγωγείου, δεν είναι δυνατόν να σε βάζουν σε τάξεις Λυκείου!!!!
Τα κορίτσια φορτώθηκαν με άγχος και αυτό το πληρώνουν.
Όταν μιλάς για πρωταθλητισμό, όταν μιλάς για πρώτη θέση, θα πρέπει να έχεις φροντίσει ώστε να υπάρχει και ανάλογη εμπειρία στα πόδια των κοριτσιών.
Λοιπόν όπως μας είπε και άνθρωπος ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα, δεν υπάρχει εμπειρία πρωταθλητισμού και φυσικά υπάρχει θέμα, αφού τα .....κορίτσια μας "τρώνε πολύ ξύλο" στην διάρκεια ενός αγώνα, ενώ δεν ξέρουν "να ρίχνουν ξύλο".

- Εμείς μπορεί να χάσαμε και την καλημέρα κάποιων ανθρώπων, αλλά δεν αλλάζουμε την άποψή μας γι΄ αυτούς και δεν θα την αλλάξουμε και στο μέλλον. Δεν τους χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά και αυτό δεν τους άρεσε, αλλά δεν μας πειράζει. Έκαναν αυτό που γούσταραν και θα κριθούν από το αποτέλεσμα. Είχαν δίπλα τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο του ποδοσφαίρου Γυναικών και δεν έχουν δικαιολογίες, αφού όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα, έκαναν μεταγραφές από το πάνω ράφι και λεφτά υπάρχουν!!!!!

- Τι έφταιξε λοιπόν και η εικόνα δεν είναι καλή; Ας αναλάβει και κάποιος τις ευθύνες πριν έρθουν και χειρότερα, γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος για το μέλλον.