Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Εδώ δεν είναι μπουρδέλο!!!!!!

 - Μπορεί δύο κυρίες της αντιπολίτευσης, να τσίριζαν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά κα να διέκοπταν συνεχώς τους άλλους ομιλητές, αλλά δεν έπρεπε ο πρόεδρος του ΔΣ να ξεφύγει και να παρασυρθεί, ξεστομίζοντας εκφράσεις του τύπου "εδώ δεν είναι μπουρδέλο".
Η δική μας άποψη είναι ξεκάθαρη.
Η κυρία Γκόγκου αν δεν περνάει η άποψή της, διακόπτει συνεχώς.
Σε ότι κάνει αναφορά, βάζει πάνω απ΄ όλα το ΕΓΩ και θέλει με κάθε τρόπο να μειώσει τον δήμαρχο κύριο Ψαθά.
Δεν πετυχαίνει τον στόχο της, γιατί πάει με λάθος τρόπο και να ....μας επιτρέψετε να γράψουμε πως έχει στην παράταξή της αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι έχουν ειλικρινά άλλο επίπεδο για να εκθέσουν τις απόψεις τους και το κάνουν, αν και τις περισσότερες φορές, δεν πάνε καν στις συνεδριάσεις, γιατί το επίπεδό τους δεν τους το επιτρέπει.
Δεν θέλουμε ν΄ αναφερθούμε ονομαστικά, αλλά οφείλουμε να ξεχωρίσουμε τον κ. Βουρδάνο, τον κ. Κωνσταντάκη, τον κ. Ηλιάδη τους οποίους έχουμε ακούσει να μιλάνε, όποτε κάνουν κουράγιο και πάνε στις συνεδριάσεις.
Χθες η κυρία Γκόγκου και η κυρία Τζάθα ξεπέρασαν τα όρια και συνεχώς διέκοπταν τους ομιλητές.
Έδειχναν να θέλουν να μην συνεχιστεί η συνεδρίαση, αλλά τελικά ούτε αυτό το κατάφεραν.
Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, μάλλον τυχερός είναι, γιατί τέτοιες συμπεριφορές τον βοηθούν, αφού τα θέματα περνάνε εύκολα και φυσικά έχει τον τρόπο του, να είναι ήρεμος και να παρουσιάζει στον κόσμο που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις, τον τρόπο λειτουργίας της αντιπολίτευσης.
Αργότερα περισσότερα.