Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Τις τελευταίες μέρες ακούμε πολλά και διάφορα για τα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά θα πρέπει να γράψουμε αλήθειες και όχι παραμυθάκια.
Αυτοί που στηρίζουν τους κραυγάζοντες και τους πολυλογάδες, στο τέλος θα διαπιστώσουν πως θα μείνουν μόνοι με το ΕΓΩ τους. Καθαρές κουβέντες. Η κυρία Γκόγκου και η κυρία Τζάθα πραγματικά τσιρίζουν στις συνεδριάσεις  και προσπαθούν να προκαλέσουν τον δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος όμως ακολουθεί την γνωστή πολιτική του και αφήνει τις δύο κυρίες να κάνουν ότι κάνουν, για να εκτεθούν στον κόσμο.
Ο Δήμος έχει πολλά προβλήματα, αλλά δυστυχώς η κυρία Γκόγκου δεν θέλει για κάποιον λόγο να τα φέρει στο φως και να πιέσει την δημοτική αρχή, ώστε να λυθούν.
Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, έχει βρει το κουμπάκι και οδηγεί.... σε τέτοιες συμπεριφορές την κυρία Γκόγκου.
Για να δούμε λοιπόν κάποια πράγματα.
- Γιατί φταίει ο Ψαθάς για το ότι τα παιδιά δεν πήραν κάποιο μπόνους για περισσότερα μόρια, εξ αιτίας της θεομηνίας του 2020;
Δεν υπάρχουν επιτροπές παιδείας, σχολικές επιτροπές, ΕΛΜΕ Εύβοιας, Δευτεροβάθμια Εύβοιας, Λύκειο Ψαχνών και άλλοι οι οποίοι θα έπρεπε να κάνουν κάτι υπηρεσιακά προς το υπουργείο; Τι έκαναν όλοι αυτοί; 
- Για το θέμα των επαγγελματιών και αυτό που ζήτησε η κυρία Γκόγκου, μάλλον ξεπερνά τις αρμοδιότητές της αφού οι επαγγελματίες έχουν συλλόγους, έχουν και το επιμελητήριο και δεν μπορεί ο Δήμος και προσωπικά ο δήμαρχος να ζητάει το οτιδήποτε.
Ξέρουν περισσότερα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τα συνδικαλιστικά όργανα των επαγγελματιών;
- Αλήθεια, άκουσε κανείς ποτέ τον κ. Βουρδάνο, τον κ. Κωνσταντάκη, τον κ. Ηλιάδη, τον κ. Σιμιτζή οι οποίοι είναι στην παράταξη Γκόγκου να μιλούν όπως μιλάει η κυρία Γκόγκου, αλλά και η κυρία Τζάθα;
- Επιμένουμε. Οι κυρίες ρίχνουν νερό στον μύλο του κυρίου Ψαθά, με τον τρόπο που παρεμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια, αλλά δημιουργούν πρόβλημα και στους συμβούλους της παράταξής τους.
- Κλείνοντας θα γράψουμε πως αν συνεχίσουν έτσι, ο κ. Ψαθάς θα είναι τουλάχιστον και την επόμενη πενταετία δήμαρχος και το χειρότερο είναι το ότι η κυρία Γκόγκου δύσκολα θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, αν "δεν δραπετεύσει" από το Δημοτικό ψηφοδέλτιο για να βρεθεί στο όποιο ψηφοδέλτιο του κ. Μαρκόπουλου.
Καλημέρα σας.