Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να μην είμαστε Ολυμπιακοί, αλλά είμαστε Έλληνες και μια νίκη και τι νίκη, μέσα στην Τουρκία, πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και έχασε δύο βαθμούς. Δεν πειράζει. Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο και θα καταφέρει να προκριθεί.
Το Σαββατοκύριακο έχουμε 8 αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας και απομένει ένας ακόμη ο οποίος μεταφέρθηκε αντί για 10/10 που είχε ορισθεί τελευταία στις 06/10 στις 16:30 ώστε την ίδια μέρα ....στις 18:00 να γίνει η κλήρωση για την επόμενη φάση. Τα προσέχει αυτά η ΕΠΣΕ!!!!

- Την καλημέρα μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βασιλικού και να ευχηθούμε καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά θα τους παρακαλούσαμε να μάθουνε ν΄ ακούνε και όχι να κάνουν αυτό που θέλουν, αλλά αυτό που πρέπει. Πρόεδρε καλή σου μέρα, αλλά κατά την άποψή μας θα πρέπει να ξαναγίνουν οι εκλογές, για να είναι νόμιμο το ΔΣ και να συμμετέχει με εκπρόσωπό του σε όλα τα όργανα.

- Γνωριζόμαστε χρόνια και με σένα και με άλλα μέλη του ΔΣ και δεν θέλουμε να αναλύσουμε τα όσα δεν έγιναν σωστά για να φτάσουμε στην Γενική Συνέλευση, αλλά και για την εκλογική διαδικασία. Δεν είναι κακό πρόεδρε να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή. Έτσι κι αλλιώς δεν έχετε να χάσετε κάτι, αφού δεν θα βρεθούν άλλοι υποψήφιοι.
Αν θέλεις μας ακούς, για να μην εκτεθείς και να μην εκθέσεις και τα άλλα μέλη του ΔΣ.

- Καλημέρα και στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων. Μεγάλο θέμα το να δοθούν τα χρήματα σε σχολεία ή στις σχολικές επιτροπές!!!! Κυρίες και κύριοι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε γκρίνια γι΄ αυτά τα θέματα. Η Δημοτική Αρχή να κάνει σωστά και δίκαια την μοιρασιά και η αντιπολίτευση να μην ψάχνει αφορμή για αντιπαραθέσεις.

- Ξεσηκώθηκε θύελλα και η αντιπολίτευση απείχε, γιατί η συνεδρίαση θα γινόταν δια περιφοράς και όχι δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη!!! Τι να γράψουμε εμείς τώρα; Να γράψουμε πως θέλουμε να πάμε εκεί για να έχουμε τρόπο για γκρίνια και για βαβούρα; Είναι θέμα αυτό για να μαλώνετε;

- Έχουμε την εντύπωση πως για μία ακόμη φορά, δώσατε το δικαίωμα στην δήμαρχο να σας κρεμάσει στα μανταλάκια. Αυτό θέλατε; Αν ΝΑΙ, τότε τα καταφέρατε, αλλά γελάνε και οι πέτρες με τις αφορμές που ψάχνετε.