Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Έχουμε το δικαίωμα

 - Συγνώμη, αλλά χωρίς να θέλουμε να θίξουμε τον οποιονδήποτε, έχουμε το δικαίωμα να γράφουμε την αλήθεια, για να μην κοροϊδεύει κανείς κανέναν.
Φτάνουμε στο σημείο να γράφουμε κάποια πράγματα στο apopsignomi,  όταν κάποιοι δεν θέλουν ν΄ ακούνε αλήθειες και φτάνουν στο σημείο να κάνουν εκλογές, χωρίς να γνωρίζουν την νομοθεσία και έτσι, να μην τους λαμβάνει κανείς υπόψιν του, αφού δεν εκλέχθηκαν νόμιμα.
Δεν ήμασταν και δεν θα είμαστε ποτέ υποψήφιοι, πουθενά γιατί δεν θέλουμε τίτλους και δεν έχουμε και χρόνο, για ν΄ ασχοληθούμε και με κάτι παραπάνω.
Θέλουμε να παλεύουμε για καλύτερες συνθήκες στα σχολεία για τα παιδιά μας και φυσικά αυτοί που εκπροσωπούν τους γονείς να σέβονται τους γονείς και ....όχι να τους αγνοούν.
Κανένας διευθυντής σχολείου, κανένα σχολικό όργανο, καμία Ένωση Γονέων, δεν μπορεί να συζητά με τον οποιονδήποτε ο οποίος δεν είναι νόμιμα εκπρόσωπος γονέων, ακόμη κι αν δηλώνει μέλος ενός ΔΣ.
Ο κάθε γονιός με την ψήφο του, αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί και τον γονιό δεν μπορεί να τον αγνοήσει κανείς.
Επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν τους τίτλους που απέκτησαν με μη νόμιμο τρόπο, για να στηρίζουν κάποιους σε εκλογές αυτοδιοικητικές κλπ, έχουμε υποχρέωση να τους πούμε πως έκαναν λάθος και θα τους το αποδείξουμε, μόνο και μόνο επειδή ήθελαν κόντρα, προφανώς επειδή τους ενοχλεί το ότι κάνουμε αυτό που πρέπει ως γονείς, ενώ οι ίδιοι απλά θέλουν τίτλους.
Οι διευθυντές των σχολείων έχουν υποχρέωση να ελέγχουν την νομιμότητα στην εκλογή οργάνων του σχολείου. ΤΕΛΟΣ.