Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

...φαπούλες

 - Ζούγκλα θυμίζουν οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων στους Δήμους Διρφύων Μεσσαπίων και στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και το κουφό είναι πως έχουμε στο ρόλο των πρωταγωνιστών κυρίες.
Η διαφορά είναι στο ότι ο δήμαρχος κ. Ψαθάς δεν μπαίνει στο παιχνίδι των κραυγών, ενώ ο κ. Κοτζιάς συμμετέχει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Χωρίς κραυγές πάντως συμμετέχουν τα μέλη της.... ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, τα οποία ήρεμα καταθέτουν προτάσεις και ασκούν κριτική....

- Ένα τεράστιο πρόβλημα προέκυψε και έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Δεν θα γράψουμε κάτι σήμερα, αλλά θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε το θέμα με τους αρμόδιους και πιστεύουμε πως θα δοθεί λύση. Αν δεν βρεθεί, εδώ είμαστε να το αναδείξουμε και να πιέσουμε.

- Πρόταση κάνουμε. Γιατί ο ραδιοφωνατζής δεν βάζει και τον ραδιοφωνικό του σταθμό, μεταξύ των Επιτροπών Αγώνα;;;;; Πάντως τώρα τον έχει βάψει κόκκινο, αφού από τις εκπομπές περνούν τα μέλη του ΚΚΕ της Εύβοιας, τώρα που ο ραδιοφωνατζής θέλει να ενισχύσει την αντιπολίτευση που κάνει στον Φάνη, στην κυβέρνηση και σε δημάρχους....