Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Μήνυμα

 - Καλέ μας φίλε, πρέπει να έχεις καταλάβει, πως δεν θέλουμε να είσαι ούτε αχυράνθρωπος, ούτε να σε σέρνουν σε λάθος πορεία κάποιοι.
Όπως ήδη γράψαμε, εμείς δεν διεκδικούμε καμία θέση σε ΔΣ Συλλόγων και φυσικά δεν ανεχόμαστε τα ψέματα κανενός.
Θέλεις να προσφέρεις και καλά κάνεις. Κι εμείς θέλουμε να σε στηρίξουμε. Με προϋποθέσεις όμως και όχι από καπρίτσιο ή επειδή κάπου αποβλέπουμε.
Δεν θα πάμε κόντρα για παράδειγμα σε κάποιον εκπαιδευτικό, επειδή ζήτησε να τηρηθεί το υγειονομικό  πρωτόκολλο και για μας και θέλουμε να τον εκδικηθούμε.
Κανείς γονιός δεν μπαίνει στο σχολείο αν είναι ανεμβολίαστος, αν δεν έχει κάνει το τεστ κι αν δεν φοράει την.... μάσκα του. Συμφωνούμε ή όχι;
Δεν θα αγνοήσουμε το καταστατικό και την νομοθεσία στο θέμα της εκλογικής διαδικασίας, μόνο και μόνο για να είμαστε σαν σύλλογος σφραγίδα.
Πρώτη φορά βλέπουμε υποψηφίους για ΔΣ να είναι και υποψήφιοι στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
Η άγνοια σκοτώνει και περί άγνοιας πρόκειται, αφού δημοσιοποιήσατε και τ΄ αποτελέσματα. 
Θα ήταν πάντως καλό να μας πείτε και πόσα μέλη ψήφισαν για να σας πούμε πως δεν έχετε κανένα δικαίωμα συμμετοχής και παρέμβασης πουθενά.
Καλέ μας φίλε, διόρθωσε τώρα τα λάθη και πάμε από την αρχή την διαδικασία.
Να είσθε και πάλι οι ίδιοι υποψήφιοι και να διοικήσετε σωστά και μέσα από σωστές διαδικασίες τον σύλλογο προς όφελος των παιδιών μας.
Με την διαδικασία που ακολουθήσατε, θα μείνει ο Σύλλογος χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στα παραπάνω όργανα και θα δημιουργηθεί πρόβλημα και στην Ένωση Γονέων του Δήμου Χαλκιδέων, αν σας έχει μέλος.
Πίστεψέ μας φίλε, για να βγει ο Σύλλογος από την περιπέτεια.