Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κουράγιο και δύναμη για τον καθένα μας, μέχρι να ξεφύγουμε από τον κορονοϊό, μέχρι να μάθουμε αν θέλετε να ζούμε μαζί του, μέχρι να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και όχι να προσπαθούμε, να κερδίσουμε, λες και έχουμε μονομαχίες, ο ένας τον άλλον.
Τα κρούσματα πολλά και σε μικρές ηλικίες, αλλά ο ζαμανφουτισμός κάποιων .....δεν λέει να τελειώσει.
Κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα, δεν κάνουμε το εμβόλιο και λειτουργούμε ο καθένας με τους δικούς του νόμους. 

- Οι ψεκασμένοι δεν θα τελειώσουν ποτέ, αλλά όχι να φτάνουν και κάποιοι να τους λένε πως μπορούν να διεκδικήσουν εκατομμύρια ευρώ από το κράτος και όχι μόνο, επειδή τους επιβάλλουν την χρήση μάσκας, επειδή τους απαγορεύουν κάποια πράγματα. Αλήθεια ποιο δικαστήριο θα επιβάλλει αυτό το πρόστιμο στον καθηγητή ο οποίος δεν επέτρεψε να μπει ένα παιδί στο σχολείο χωρίς μάσκα; 

- Τέλος πάντων. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το παπατζηλίκι κάποιων ξεπέρασε τα όρια και το μόνο που είναι σίγουρο, είναι το ότι η κυβέρνηση να προχωρήσει στην εφαρμογή των μέτρων χωρίς καμία εξαίρεση. Το κράτος δεν το κυβερνούν οι μπαχαλάκηδες και οι ψεκασμένοι.

- Πολλά τα προβλήματα στα σχολεία, αλλά ποτέ δεν θα λυθούν, αν εμείς οι γονείς, μαζί με τα παιδιά μας  και τους εκπαιδευτικούς, δεν αγωνισθούμε, αν δεν πιέσουμε, αν δεν συνεργαστούμε και απλά προσπαθούμε να μεταθέσουμε ο ένας την ευθύνη στον άλλον.
Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.

- Ο μεγάλος ραδιοφωνατζής μπορεί να λέει ότι θέλει για μας και να μας ρίχνει και τον χαρακτηρισμό βλάκες, αλλά να ξέρει πως και βλάκες να είμαστε, είμαστε στην μικρή κατηγορία, αφού δεν μπορούμε να τον συναγωνιστούμε. Παίζει στην μεγαλύτερη κατηγορία του βλάκα και μάλιστα με αποδείξεις. Δεν θα μπορέσει ποτέ να απαντήσε στα ερωτήματα που του έχουμε κάνει και αυτό μας αρκεί.

- Είναι η όχι αυτός που μιλούσε για τις ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στο δήμο Ερέτριας και όταν έπεσε η διαφημισούλα, τα ξέχασε όλα; Είναι ή δεν είναι αυτός ο οποίος έλεγε όσα έλεγε για μια εταιρεία χημικών στο Βαθύ και μετά έγινε κότα και μας έλεγε πως είναι όλα καλά με την εταιρεία; Έχει ή δεν έχει χορηγό τον επί χρόνια προμηθευτή του Δήμου στην θητεία Παγώνη/Καθαροσπόρη; Ήταν ή δεν ήταν συνεργάτης του, με μισθό από οργανισμό του Δήμου, τον οποίο τώρα κατηγορεί; 

- Εμείς αγαπητέ "πανέξυπνε", θέλουμε να είμαστε βλάκες, αρκεί να μην κάνουμε αυτά που κάνεις εσύ. Το πόσους επηρεάζεις, άσε να το ξέρουμε καλύτερα από εσένα και είναι τιμή μας που δηλώνουμε την κομματική μας ταυτότητα και δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο.