Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αμφιτρίτη Αλημπατέ

 ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ
Επί 6 Χρόνια η γνωστή σε όλους, πλέον, συμπολίτης μας απευθύνει εναντίον μας ανυπόστατες κατηγορίες!
Δημιούργησε πολιτικό κλίμα...και "Έστρωσε το χαλί" για τη δική της προβολή!
Τεράστιες οι πρόσκαιρες επικοινωνιακές επιπτώσεις στην κατεύθυνση της πολιτικής, ηθικής και κοινωνικής μας απαξίωσης, που άφησαν το αποτύπωμά τους και στο κλείσιμο της οικογενειακής επιχείρησης "ΘΕΑΛΟΣ", αλλά η Δικαιοσύνη μας προστάτεψε, σε όλες τις μάχες μέχρι σήμερα με την ασπίδα του Δικαίου.
Πάντα έρχεται η στιγμή που η Δικαιοσύνη, αφού αποδώσει το Δίκαιο, θα ασχοληθεί και με τις πράξεις των άδικων μηνυτών, σε όσες αναβολές και αν αναζητήσουν πεδίο διαφυγής!
Και το πιο σημαντικό!
Όλοι, πλέον, κατάλαβαν το γιατί έγιναν όλα αυτά και τι σκοπό είχαν!...
Ας δούμε λοιπόν τις εξελίξεις:

ΘΕΑΛΟΣ 6
8η ΦΟΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ !
ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΓΟΥ!
Αρχειοθετήθηκε και έκλεισε οριστικά άλλο ένα κεφάλαιο της γνωστής σε όλους δικαστικής διαμάχης.
Μέσα στο 2020, είχε ήδη, εκδοθεί η 371/2020 Πράξη του Εισαγγελέα Εφετών, που έθεσε στο Αρχείο την βασική μήνυσή της εις βάρος μου, ως Δημάρχου Ερέτριας, του συζύγου μου, Ν. Βέργου, της κόρης μας Αγγελικής Βεργου, κρίνοντας, μετά ενδελεχή έλεγχο, αβάσιμες τις κατηγορίες της ότι διεπράξαμε "σωρεία κακουργημάτων", ενταχθήκαμε σε " εγκληματική οργάνωση", τελέσαμε το αδίκημα της "κακουργηματικής απάτης", στα πλαίσια του Ν.1608/50 περί καταχραστών Δημοσίου, που προέβλεπε ακόμη και την ισόβια κάθειρξη (!).
Με την ίδια μήνυση είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία και σε βάρος όλων των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ερέτριας, που υπερψήφισαν αποφάσεις που αφορούσαν στο δημοτικό ακίνητο "ΘΕΑΛΟΣ", για παράβαση καθήκοντος και απιστία, αλλά και σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου.
Όλες οι κατηγορίες τέθηκαν στο Αρχείο με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Εφετών!
Και τώρα, νεώτερη νίκη!
Για τμήμα της υπόθεσης αυτής είχε διαταχθεί περεταίρω έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας του Νικολάου Βέργου σε υφαρπαγή ψευδούς Βεβαίωσης που δήθεν διέπραξε (κατά τη μήνυση) υπάλληλος του Δήμου, σχετικά με Δημοτική Ενημερότητα, παρότι ο Ν. Βέργος την έλαβε, καταβάλλοντας επιπλέον στο Δήμο 64.074  ευρώ, χρήματα που ήδη με την 474/2020 οριστική απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου κρίθηκε, πως καταβλήθηκαν χωρίς να οφείλονται και πρέπει να του επιστραφούν από το Δήμο.
Τώρα, μέσα στο 2021 με την 372/2021 νέα Πράξη του Εισαγγελέα Εφετών κλείνει οριστικά και το κεφάλαιο αυτό, με πλήρη δικαίωση και του Νικολάου Βέργου.