Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Καλησπέρα σας

 - Την καλησπέρα μας, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων, τον κ. Ραπτάκη κι ας μας επιτρέψει να κάνουμε κάποια σχόλια, για τα όσα ακούσαμε χθες, κατά την συνεδρίαση.
Δεν θα μπούμε στα χωράφια του, αλλά ας μας επιτρέψει να γράψουμε, πως δεν έχει ιδέα για το πως λειτουργούν τα μπουρδέλα και προσπαθεί όπως λέει να μην γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο μπουρδέλο κατά την διάρκεια μιας συνεδρίασης.
Κύριε Ραπτάκη τα μπουρδέλα έχουν οργάνωση και δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Στα μπουρδέλα πληρώνεις για να μπεις και "να μιλήσεις", ενώ στο δημοτικό συμβούλιο μπαίνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και τους πληρώνουν ο δημότες, έστω ....και με πολύ λίγα ευρώ για να "μιλήσουν"!!!
Στο μπουρδέλο, όταν "μιλάει" ένας, δεν μπαίνει "να μιλήσει" άλλος πάνω του, ενώ στην χθεσινή συνεδρίαση, μιλούσε ο ένας πάνω στον άλλον, ίσως επειδή με τόσο καιρό που είχατε να βρεθείτε από κοντά, θέλατε να τα δώσετε όλα, σαν τα χαρμάνια!!!!!
Στο μπουρδέλο κύριε Ραπτάκη, αν πούνε πέρασε έξω, θα φύγεις τρέχοντας, γιατί δεν σε παίρνει, ενώ στην χθεσινή συνεδρίαση κάτι τέτοιο δεν συνέβη, γιατί κάποιες κυρίες ή κάποιοι κύριοι έτσι γουστάρουν.
Κύριε Ραπτάκη, συγνώμη, αλλά ειλικρινά σε θέματα λειτουργίας, μακάρι να φτάνατε σε επίπεδο μπουρδέλου.
Όποιος θυμώσει μ΄ αυτά που γράφουμε, ας βάλει να δει την χθεσινή συνεδρίαση.