Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Έχουμε και αγώνες Κυπέλλου σήμερα για το Κύπελλο Εύβοιας. Το Αυλωνάρι θα υποδεχθεί τα Κριεζά, ενώ η Παραλία θα υποδεχθεί  τον ΑΟ Χαλκίς στις 17:00.
Προφανώς από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας θα έχουμε και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ο οποίος αποκλείσθηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Φυσικά ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις, αλλά ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι ομάδα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και.... δύσκολα να βρεθεί σε έκπληξη, αφού καμιά ομάδα από τα τοπικά, δεν θα μπορέσει να την κερδίσει.

- Πότε θα έχουμε την κλήρωση, αλλά και τους αγώνες της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Εύβοιας. Θα έχουν τελειώσει πρώτα οι αγώνες της Α΄ Φάσης ή όχι;

- Μου γράφει ο αναγνώστης, ο οποίος προφανώς κάποια σχέση έχει με την διαιτησία και μου κάνει παρατήρηση, γιατί δεν γράφω κάτι, για πρόσωπο της διαιτησίας το οποίο είναι αρνητής του Εμβολίου, αλλά ενώ είναι σε αναστολή από την εργασία του, μπαινοβγαίνει σε χώρους που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, χωρίς έλεγχο και χωρίς να τηρεί το πρωτόκολλο!!!

- Αγαπητέ κύριε, δεν έχουμε εμείς ευθύνη γι΄ αυτό. Δεν θα κάνουμε εμείς τον χωροφύλακα στο θέμα αυτό. Εμείς έχουμε την άποψή μας για τους εμβολιασμούς και την γράφουμε δημόσια. Όσο για το αν δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι, γιατί ίσως ξεσπάσουν στο παιδί μας, που είναι στον χώρο, κάνεις λάθος. Ξέρουμε πως έτσι κι αλλιώς είμαστε κόκκινο πανί και φυσικά υπάρχει θέμα. Ξέρουμε όμως να προστατεύουμε τα παιδιά μας και θα το διαπιστώσεις σύντομα.