Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Μέχρι πότε η ταλαιπωρία;;;

 - Δεν ξέρουμε γιατί και πως αλλά η ταλαιπωρία για να φτάσεις από την Νότια Εύβοια γενικότερα στην Χαλκίδα πρέπει να κάνεις τάμα στην Παναγιά, αφού αυτοί που θέλουν να περάσουν τον δρόμο θα συναντήσουν εμπόδια περίπου 100-150 μέτρα μετά την γέφυρα του Βασιλικού.
Η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινάει από το ΣΕΛΜΑΝ και αν ισχύει αυτό που λένε, πως αυτό θα διαρκέσει 20 μέρες, χαιρέτα μας τον πλάτανο!!!
Ο ΑΔΜΗΕ λένε, πήρε άδεια από την Περιφέρεια και τα σκυλιά δεμένα.
Ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Γουρνής αν και δεν είναι στην ευθύνη του Δήμου, ψάχνει να βρει κάποια λύση και είναι σε επικοινωνία με τον ....Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη, ώστε να δοθεί κάποια λύση.
Όπως μας είπε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε θα προτείνει να γίνει παράκαμψη και τουλάχιστον τα ΙΧ να οδηγηθούν να στρίβουν μετά την γέφυρα βασιλικού προς Μπούρτζι και από εκεί προς Λάμψακο και Χαλκιδα.
Να σημειώσουμε πως από εκεί υπάρχουν δύο δρόμοι προς Λάμψακο. Ένας που παιρνάει μέσα από το Μπούρτζι και ένας ο οποίος είναι πριν το γήπεδο και καταλήγει κι αυτός Λάμψακο.
Κύριε Περιφερειάρχη και κύριε Αντιπεριφερειάρχη, κάντε κάτι ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, γιατί το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο.
Και κάτι ακόμη. Γιατί δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το θέμα;;