Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

....η άποψή μας

 - Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Γιατί φοβόμαστε την αλήθεια; Γιατί θέλουμε να παρουσιάσουμε ως επιτυχία, την ανοργανωσιά σε όλα τα επίπεδα; 
Γιατί τ μαύρο το παρουσιάζουμε άσπρο;
Θέλουνε κάποιοι να πείσουν τον κόσμο, πως ο κ. Ρέτσας έβαλε σε τάξη την ΕΠΣΕ, πως έφερε τα πάντα στην νομιμότητα και στην τάξη, ενώ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!!!!
Ποια νομιμότητα; 
- Ρίξτε μια ματιά στις προκηρύξεις όλων των πρωταθλημάτων και θα ....καταλάβετε τα πάντα. Κάνουν ότι θέλουν κάποιοι παράγοντες και καμία νομιμότητα δεν υπάρχει.
- Ρίξτε μια ματιά στα πειθαρχικά ζητήματα και θα καταλάβετε. Βία σε πολλά γήπεδα και φτάσαμε ε κάθε αγωνιστική να τρώνε διαιτητές σφαλιάρες!!!
- Μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των διαιτητών και θα μειωθεί ακόμη περισσότερο, άσχετα αν μας λένε πως υπάρχει η νέα σχολή διαιτησίας με διψήφιο αριθμό υποψηφίων διαιτητών. Αυτά τα λέει ο κ. Ρέτσας, αλλά δεν λέει αλήθεια, ούτε φυσικά είναι αλήθεια πως όσα παιδιά βγούνε από την σχολή θα μπούνε σε αγώνες!!!
Κύριε Ρέτσα δεν είναι εύκολο αυτό και θα το διαπιστώσετε.
Αυτοί που σας λιβανίζουν θα πρέπει να μας πούνε γιατί έχουμε τόσες αναβολές αγώνων στα πρωταθλήματα  υποδομών και όχι μόνο. Γιατί τα ξεκινήσατε όταν ξέρατε τα προβλήματα;;;;
Με τα ψέματα δεν θα βγει αποτέλεσμα.
Με το να πέφτει λιβάνι από κάποιους δεν σημαίνει πως όλοι οι άλλοι δεν κρίνουν από τα γεγονότα και την πραγματικότητα.
Πάρτε το αλλιώς, γιατί πρέπει να έχετε καταλάβει πως ακόμη και το σενάριο για να σας αδειάσουν οι θαμώνες της παράγκας, έχει μπει σε λειτουργία.
Εμείς σας λέμε αλήθειες κι ας λέτε πολλά εναντίον μας.
Είσθε μικρός ακόμη, για να μας ξεγελάσετε.
Όταν σας πήρε από το χεράκι ο Παπακωνσταντίνου και σας έβαλε στο ποδόσφαιρο, εμείς είχαμε συμπληρώσει πολλά χρόνια.