Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

....σφηνάκια

 - Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αντιμετωπίζει τον ΛΗΛΑ Βασιλικού και σίγουρα ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και μπορεί η ΕΡΕΤΡΙΑ να είναι το φαβορί, αλλά ο ΛΗΛΑΣ είναι επικίνδυνη ομάδα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στο κάτω κάτω μπορεί η ομάδα της Ερέτριας να δει με συμπάθεια τον αντίπαλο ή να μην.... έχει 100% την προσοχή της στο γήπεδο και να την πατήσει.

- Σάββατο θα πάει στην Αμάρυνθο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ, ν΄ αντιμετωπίσει τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και όλοι βλέπουμε φαβορί τους γηπεδούχους. Στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα είναι και ο κ. Δημήτρης Ακριτίδης, ο οποίος λογικό είναι αυτές τις λίγες μέρες που είναι στην ομάδα, να έχει προσπαθήσει ν΄ αλλάξει κάπως την ψυχολογία.
Από τη άλλη ο κ. Μεθενίτης ξέρει πως η ομάδα έχει χάσει τον στόχο του Κυπέλλου και έχει μείνει πίσω, από τον στόχο του πρωταθλήματος.

- Για το Σάββατο έχουμε έναν ακόμη αγώνα. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ του Γιώργου Κρόκου θα υποδεχθεί τον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ του Γιώργου Λάμπρου. Το έμπαινε Γιώργο έμπαινε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ΄ αυτόν τον αγώνα, αφού έχουμε δύο Γιώργηδες προπονητές. Ο Ελλήσποντος έχει 9 βαθμούς και η Δροσιά 10. Αμυντικά έχουν τα χάλια τους και οι δύο, ενώ οι επιθέσεις τους πάνε καλά.