Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Άλλο πάλι κι αυτό.
Συνεδρίασε λέει το ΔΣ της ΕΠΣΕ την Τετάρτη 24/11/2021 και μεταξύ άλλων λέει στο δελτίο τύπου: "Μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν σε βάρος των διαιτητών, το συμβούλιο αποφάσισε τη λήψη μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων συμβάντων".
Την αγωνιστική που ακολούθησε είχαμε τα ίδια και χειρότερα, αφού πάλι βοηθός διαιτητή "έφαγε σφαλιάρα" από ποδοσφαιριστή!!!! Σήμερα είναι Τετάρτη 01/12/2021. Ας μας πούνε ποια μέτρα είχαν πάρει, για.... να αποφύγουν το περιστατικό;;;;;;

- Στην ίδια συνεδρίαση μας λένε: "Παρέστησαν στο συμβούλιο εκπρόσωποι των σωματείων Α.Ε. Προποντίς & Α.Π.Σ. Παντριαδικού, όπου μέσα σε καλό κλίμα, δόθηκαν διευκρινήσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν μετά τον αγώνα στις 6.11.2021" 
Μήπως μπορείτε κύριε Ρέτσα να μας πείτε αν ο εκπρόσωπος της Προποντίδας ζήτησε κάποια συγνώμη για τα όσα είπε και έκανε; Ποιο ήταν το καλό κλίμα; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Σας χορεύει στο ταψί ο εκπρόσωπος και αν θέλετε πείτε όχι. 

- Πάλι στην ίδια συνεδρίαση μας λένε πως αποφάσισαν: "Να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση / ημερίδα παρατηρητών αγώνων, αρχές του Δεκεμβρίου, για  ενημέρωση σχετικά με τα καθήκοντα τους".
Συγνώμη, αλλά δεν ξέρουν οι παρατηρητές τα καθήκοντά τους; Τώρα θα τους τα πείτε;
Ποιοι είναι τελικά οι παρατηρητές;