Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό μήνα, με αγάπη και υγεία. Πολλά τα προβλήματα, αλλά ας φροντίσουμε ώστε να τ΄ αντιμετωπίσουμε, με υπομονή και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας, πως αυτοί που προσπαθούν να σας κάνουν κακό, αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν πως υπάρχει και Θεός και θα τους εμποδίσει. Πιστέψτε στον Θεό, πιστέψτε στον εαυτό σας, αγαπήστε περισσότερο την οικογένειά σας και όλα.... θα πάνε καλά.

- Το μικρόβιο της πολιτικής έχει μπει μέσα μας και ο φανατισμός δεν μας επιτρέπει να δούμε την πραγματικότητα.  έχουμε ξεχάσει τι θα πει ανθρωπιά, έχουμε ξεχάσει τι θα πει φίλος και προσπαθούμε να πατήσουμε επί πτωμάτων, για να έχουμε μια κάποια εξουσία, έστω κι αυτή του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς διαπιστώνει πως υπάρχουν κουτοπόνηροι και αχάριστοι.

- Μέρες που έρχονται, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που έφυγαν από την ζωή και άφησαν πίσω τους οικογένειες οι οποίες θα καθίσουν στο τραπέζι στο Χριστουγεννιάτικο και δεν θα έχουν δίπλα τους την μητέρα τους. Το χειρότερο όμως όλων, είναι το να χτυπήσει το τηλέφωνο των παιδιών ή και του πατέρα και να είναι αυτοί που φρόντισαν "να πιέζουν" την μητέρα, ακόμη κι όταν γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας που αντιμετώπιζε. Σταματάμε εδώ.

- Χθες ήταν μια αγχώδης μέρα για την οικογένειά μας και είχε όμως θετική κατάληξη. Όλα πήγανε καλά και ευχόμαστε έτσι να είναι και η συνέχεια. Να ζητήσουμε μια συγνώμη γιατί από την Παρασκευή το μεσημέρι περάσαμε με κάποια προβλήματα και δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε και στα τηλεφωνήματα γνωστών και φίλων.

- Τα σχόλια ευπρόσδεκτα ακόμη και τα πικρόχολα, αλλά το τι θα κάνουμε εμείς στις Δημοτικές Εκλογές του 2023 δεν αφορά κανέναν. Εμείς θ΄ αποφασίσουμε και δεν θ΄ ακολουθήσουμε τα θέλω κανενός.

- Ο καθένας λέει την άποψή του για το πρόστιμο των 100 ευρώ γι΄ αυτούς που δεν κάνουν το εμβόλιο. Εμείς έχουμε γράψει την δική μας. Το καλύτερο θα ήταν ο κάθε ανεμβολίαστος να πληρώνει από την τσέπη του, τα έξοδα της νοσηλείας του, αν θα χρειασθεί νοσηλεία. Φυσικά ο ανεμβολίαστος κάνει κακό και στους άλλους με την άρνηση του εμβολίου και αυτός είναι ο λόγος που φτάσαμε στο πρόστιμο.