Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο, να είναι το τελευταίο που μας ταλαιπωρεί.
Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως με την βοήθεια του Θεού  όλα θα πάνε καλά.
Ένα ακόμη ευχαριστώ σε όλους αυτούς που είναι δίπλα μας και τους λέμε πως θα τελειώσουν τα βάσανα και θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει ποδοσφαιρική δράση, αλλά γιατί να το κρύψουμε, έχει και αυτοδιοικητικά παιχνίδια και συναντήσεις με πολύ νόημα και ουσία.
Προσέξτε, γιατί αυτοί που είχαν σχέση με.... επιχειρηματίες και έκαναν παιχνίδι προεκλογικά, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και το ξέρουν. Δεν θα είναι έκπληξη γι΄ αυτούς, αφού καλά περνούσαν τότε. Πρέπει λοιπόν και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη με υπονοούμενα, αλλά όταν θα έρθουν οι αποδείξεις, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!!!

- Καλπάζει ο κορονοϊός  και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Να προσέχουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους. Να πάψουμε ν΄ ακούμε τους ψεκασμένους και να προχωρήσουμε όλοι στον εμβολιασμό. Δεν έχουμε άλλα όπλα απέναντι στον δολοφόνο κορονοϊό.

- Επειδή ακούμε πολλά για τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, θα γράψουμε την δική μας άποψη. Ο κ. Φραντζής ο οποίος δήλωσε εδώ και καιρό ανεξάρτητος σε καμία περίπτωση δεν θα αρνηθεί την ψήφο του, για να κάνει αντιπολίτευση στον Ψαθά. Θα ψηφίζει τα θέματα τα οποία αφορούν την λειτουργία του Δήμου και όχι αυτό που θέλει η κυρία Γκόγκου η οποία μιλάει για αποδόμηση της παράταξης του δημάρχου.

- Ο κ. Θεοδοσίου ο οποίος μπορεί να είναι ενοχλημένος από κάτι, σε καμία περίπτωση δεν θα αρνηθεί την ψήφο του, για να δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου. Ξέρει ο κ. Θεοδοσίου πως με αρνητική στάση δεν κερδίζεις την εμπιστοσύνη των Δημοτών.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων δεν τελείωσαν οι ανεξαρτητοποιήσεις Δημοτικών Συμβούλων και θα έχουμε συνέχεια. Μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο ακόμη Δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει ανεξάρτητοι, αλλά δεν έχουν καμία επαφή με τους επικεφαλής των παρατάξεών τους!!!