Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

....σφηνάκια

 - Μπορεί πολιτικά να μην είμαστε στον ίδιο χώρο με τον γνωστό δικηγόρο κύριο Ταρτη, αλλά συμφωνούμε ποδοσφαιρικά, αφού ο ΠΑΟΚ μας ενώνει, αλλά να που συμφωνούμε και στην απόφαση Μητσοτάκη να επιβάλλει πρόστιμα στους αρνητές των εμβολίων. Ας μη γελιόμαστε. Η υγεία των ανθρώπων δεν πρέπει να είναι στα χέρια ανεγκέφαλων και ψεκασμένων. Δεν θα ταλαιπωρούν οι λίγοι μια ολόκληρη χώρα, επειδή φοβούνται μήπως... έχει κάτι το εμβόλιο και μάθει τα μυστικά τους η κυβέρνηση!!!

- Το χειρότερο όλων είναι πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν βάζουν φραγή σε όλα τα Μέσα Επικοινωνίας, ώστε να μην δίνουν βήμα σε κανέναν ψεκασμένο. Είχαμε παλιότερα αυτούς που έλεγαν πως μας ψεκάζουν με αεροπλάνα και ελικόπτερα. Θυμόσαστε τον μεγάλο αρχηγό κύριο Πάνο Καμμένο, συνεργάτη του κυρίου Τσίπρα, αφού συγκυβέρνησαν;;; Τον χάσαμε από το προσκήνιο, αλλά την ζημιά στην χώρα την έκανε..

- Τώρα οι ψεκασμένοι βρίζουν τον κ. Τάρτη, γιατί συμφωνεί με το πρόστιμο και μάλιστα είπε πως αντί για 100 ευρώ θα έπρεπε να είναι 1.000 ευρώ. Αγαπητέ κύριε Τάρτη, ο μεγάλος πόνος θα ήταν να τους κλείσει την πόρτα σε επιδόματα και όποιες παροχές. Τότε να δεις κλάμα που θα έπεφτε.