Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν συμφωνούσε ποτέ με τις όποιες συμπεριφορές παραγόντων προς τους προπονητές και δεν τ έκανε και τώρα στο θέμα του κ. Δημήτρη Ακριτίδη με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
Κοιτάξτε πως τα φέρνει η ζωή. Παραιτήθηκε από τον Παντριαδικό ο κ. Ακριτίδης, γιατί έκρινε πως είχε αρχίσει η γκρίνια και πήγε ο κ. Σταθαράς ο οποίος εξ αιτίας της ίδιας αιτίας είχε απομακρυνθεί από τους διοικούντες την ομάδα του.... ΣΤΑΥΡΟΥ.
Λένε πως αυτή τελικά είναι η μοίρα του προπονητή.
Δεν συμφωνώ με αυτή την φράση. Κατά την δική μου άποψη, αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 

Δυστυχώς σε πολλές ομάδες δεν υπάρχουν στο τιμόνι της διοίκησης άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο και απλά παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και θέλουν όλοι την κούπα του πρωταθλητή. 
Κανείς δεν έχει την υπομονή, ώστε πρώτα να βάλει τις βάσεις της ομάδας, πρώτα να κοιτάξει τις υποδομές της ομάδας και μετά να βάλει στόχο το πρωτάθλημα.
Να ευχηθώ στον κ. Σταύρο Σταθαρά καλή επιτυχία στο έργο του και να συγχαρώ τον κ. Δημήτρη Ακριτίδη, ο οποίος ξέρει να λέει ο ίδιος το αντίο, όταν οι συνθήκες αλλάζουν.
Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε κανέναν, αλλά θα γράψουμε την άποψή μας.
Ομάδες οι οποίες θέλουν να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα και θυσιάζουν τους προπονητές, επειδή δεν αναλαμβάνουν οι διοικούντες την ευθύνη, δεν θα έχουν στην συνέχεια την χαρά να σηκώσουν την κούπα.