Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Χαλαρώστε και σκεφτείτε ψύχραιμα. Τα ψέματα τελείωσαν. Ο κορονοϊός θερίζει τον κόσμο και δεν ξεχωρίζει πλούσιους και φτωχούς, δεν ξεχωρίζει μικρούς και μεγάλους, δεν ξεχωρίζει τίποτα.
Είναι τραγικό να είναι άνθρωπος ένα βήμα από τον τάφο του και να τρέχουν ψεκασμένοι, ώστε να μην επιτρέψουν στους γιατρούς να του προσφέρουν την βοήθειά τους.
Αυτοί δεν είναι αρνητές. Φασισταριά του κερατά είναι και γιατί να.....το κρύψουμε.
Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί είναι κι ας παριστάνουν πως ενδιαφέρονται  για τα δημοκρατικά δικαιώματα των ανθρώπων.

- Την καλημέρα μας σήμερα την αφιερώνουμε στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Ελένη Αϊδίνη, η οποία χθες δέχθηκε μια ακόμη άδικη επίθεση, από τον γνωστό εργολάβο της ενημέρωσης. Κατηγόρησε προσωπικά την πρόεδρο, αλλά και γενικότερα τον ΔΟΑΠΠΕΧ, επειδή όπως είπε έστειλε το παγοδρόμιο της επιχείρησης ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, κοντά στο Κόκκινο Σπίτι και όχι στην πλατεία Αγίου Νικολάου!!!!

- Προς ενημέρωση του "εργολάβου της ενημέρωσης", γράφουμε πως η πλατεία του Αγίου Νικολάου θα ετοιμασθεί για να υποδεχθεί και πάλι μικρούς και μεγάλους και θα κινηθεί σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Ας θυμηθεί πως ήταν τα Χριστούγεννα του 2020 και θα καταλάβει.

- Πάμε τώρα στην ουσία. Τι δουλειά έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ με τις πλατείες γενικότερα; Παραχωρεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ πλατείες, πεζοδρόμια και πάρκα; Βρε αθεόφοβε, πόσα ψέματα θα πεις για να καλύψεις ή καλύτερα για να στηρίξεις τους διαφημιζόμενούς  σου;  Έχεις κάνει την συκοφαντία και τις ύβρεις  επάγγελμα. Υπάρχει και Θεός και δεν πρέπει να βγάζεις τόσο μίσος.

- Δείξε μας ένα χαρτί που να λέει πως ο φίλος σου επιχειρηματίας παίρνει άδεια από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την κυρία Αϊδίνη, για να στήσει τα παιχνίδια του και το παγοδρόμιο. Αλήθεια δεν ξέρεις πως τα πάρκα και οι πλατείες ανήκουν στην ευθύνη της δημοτικής κοινότητας και πάντως όχι στον ΔΟΑΠΠΕΧ; Τελικά δεν ξέρεις πως εκεί που θα στηθεί το παγοδρόμιο είναι ευθύνη του ΟΛΝΕ;;;;

- Πάλι καλά που σταμάτησες εκεί γιατί θα μπορούσες να κατηγορήσεις την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και για το ότι δεν επέτρεψε την φίλη σου ΤΕΡΝΑ να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στο ΤΣΑΛΙΚΗ/ΠΑΠΙΛΑ, στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και οπουδήποτε αλλού!!!!

- Εσένα και την φίλη σου, "την αυτοδιοικητικιά γλάστρα και παρελκόμενο", σας ενοχλεί η κυρία Αϊδίνη, αλλά θα πρέπει να κάνετε πολύ υπομονή, αφού θα σας ενοχλεί για χρόνια.