Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Εργοτάξιο το Λευκαντί, αφού πλέον θα ασφαλτοστρωθούν και ο δεύτερος παράλληλος προς την παραλία δρόμος, η οδός Χρυσανθέμων, αλλά και οι κάθετοι δρόμοι προς την παραλία. Κυρία Βάκα και κύριε Γουρνή, κάντε κάτι ώστε να κατασκευαστεί και μια παιδική χαρά στο Λευκαντί. Το υποσχεθήκατε και τα.... παιδιά το απαιτούν.

- Αγαπητέ αντιδήμαρχε κύριε Σέρρα η λακκούβα μπροστά από το 4ο νηπιαγωγείο στην Νεοφύτου, η οποίο δημιουργήθηκε από εργασίες που έγιναν από κάποιο συνεργείο, μεγαλώνει επικίνδυνα. Αλήθεια τι εμποδίζει το να αποκατασταθεί το οδόστρωμα; Πέρασε πάνω από ένας μήνας.

- Κάναμε λάθος; Δεν είναι τελικά πίσω από την αγορά του οικοπέδου ΔΑΡΙΓΚ, ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πολυκαταστημάτων και φίλος του κ. Καθαροσπόρη;;; Τότε ποιος είναι; Λέτε να είναι επιχειρηματίας πρώην φίλος του Βασίλη;;;; Πάντως όποιος από τους δύο κι αν είναι, ήταν ή είναι φίλος του Βασίλη!!!!!

- Πάντως ο κ. Παγώνης συνεχάρη την κυρία Δαριβέρη η οποία έφερε το θέμα ΔΑΡΙΓΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά εμείς δεν μπορούμε να συγχαρούμε κανέναν από αυτούς που μιλάνε τώρα για το θέμα, ενώ έκαναν τις πάπιες όταν μπορούσαν να είχαν αποκτήσει το οικόπεδο και δεν το έκαναν.