Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

...φαπούλες

 - Τι σενάρια είναι αυτά που κυκλοφορούν στα γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια και έχουν να κάνουν με τις εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας, οι οποίες θα διεξαχθούν στις αρχές του 2023;;; Μέχρι τότε έχουμε ακόμη 14 μήνες και όπως λέει κι ο λαός, "μέχρι τότε, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει"....... Πάντως μερικοί έχουν πλάκα, αφού πατάνε σε δύο βάρκες και.. αυτό θα τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

- Μέχρι στιγμής πάντως έχουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από 3 παράγοντες που θέλουν να διεκδικήσουν την εκλογή τους και να αναλάβουν την προεδρία. Ο ένας υποψήφιος "κάηκε" εδώ και καιρό, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει πως θα τον στηρίξουν, αυτοί που είναι από πίσω του!!!!! Μας κάνει πλάκα και θα πρέπει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

- Ο άλλος υποψήφιος έχει ανθρώπους που πραγματικά τον στηρίζουν αφού είναι φίλοι του, αλλά σίγουρα θ΄ αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με παράγοντες και προσπαθεί να τους πείσει, ώστε να τον στηρίξουν.

- Ο παράγοντας που επίσης έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, το έχει ξεκαθαρίσει. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι ουρά κανενός και θα είναι υποψήφιος μόνο αν και εφόσον τα σωματεία της ΕΠΣΕ αποφασίσουν να οδηγήσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο, χωρίς πελατειακές σχέσεις.