Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Δημήτρης Ακριτίδης- "Θέλει προσοχή"

 - Κυρίες και κύριοι του ποδοσφαίρου, ο κ. Δημήτρης Ακριτίδης δεν είναι απλά ένας προπονητής ποδοσφαίρου και γι΄ αυτό όταν μια ομάδα αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί του, θα πρέπει να έχει μελετήσει σωστά και πολλές φορές, την δική του φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, για να μην εκτεθεί στην συνέχεια.
Ο κ. Ακριτίδης αγαπάει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι και δεν πουλάει την φιλοσοφία του γι΄ αυτό, για να παραμείνει απλά σε μια θέση προπονητή.
Θέλει να δουλεύει στην ομάδα με νέα... παιδιά και όσο είναι νέα, να τα μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, ότι ήταν να μάθουν έμαθαν και δεν είναι ταλέντα όπως συνηθίσαμε να τα χαρακτηρίζουμε στην Ελλάδα, ακόμη κι όταν φτάνουν στα 25 τους χρόνια.
Κυρίες και κύριοι, οι περισσότεροι μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, όταν δεν έχουν καταφέρει να παίξουν σε μια Εθνική Κατηγορία μένουν στο τοπικό και γιατί όχι, κάνουν και τον προπονητή, έχουν άποψη για το πότε θα φύγει και πότε θα μείνει ένας προπονητής και διάφορα τέτοια.
Ο προπονητής κύριος Δημήτρης Ακριτίδης, έχει αποδείξει πως όταν σε μια ομάδα επικρατούν τέτοιες συνθήκες, εύχεται τα καλύτερα σε όλους και αποχωρεί. Δεν κατηγορεί προσωπικά κανέναν και δεν περιμένει μέχρι να τον απομακρύνουν.
Άποψή μας είναι πως μια συνεργασία ομάδας με τον κύριο Ακριτίδη, θέλει προσοχή.
Όποιο ποδοσφαιρικό σωματείο, επιλέξει τον κ. Ακριτίδη, θα πρέπει να δώσει ένα βάθος συνεργασίας τουλάχιστον 3 χρόνων. Στα 3 χρόνια θα υπάρξει αποτέλεσμα και η ομάδα θα έχει δικά της παιδιά στην 11άδα και δεν θα χρειασθεί να πληρώνει κάθε χρόνο πολλά χρήματα για μεταγραφές.
Ο Δημήτρης Ακριτίδης άρχισε συνεργασία με το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, αφού διέκοψε την συνεργασία με τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ. Ας ρωτήσουν όλοι ή ας πάνε να δούνε τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και θα διαπιστώσουν πως άφησε πίσω του πολλούς και καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Κύριοι φροντίστε ώστε το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ να δημιουργήσει μια ομάδα με μέλλον.
Δώστε χρόνο και χώρο στον κύριο Ακριτίδη και δεν θα χάσετε.