Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα είναι αργά για κανέναν, όταν θα καταλάβετε πως πρέπει να κάνετε το εμβόλιο, να φοράτε παντού την μάσκα και να μην είσθε εκεί που υπάρχει συνωστισμός.
Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούμε τα μέτρα και με την αδιαφορία μας, θα οδηγήσουμε κάποιους στο νοσοκομείο και μακάρι όχι στον θάνατο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως δεν είναι θέμα κυβέρνησης, αλλά.... προσωπικό θέμα του καθενός.

- Δυστυχώς καμία τήρηση των μέτρων και στα περισσότερα γήπεδα. Κανένας έλεγχος καμία παρέμβαση, καμιά έστω παρατήρηση. Το θέμα δεν είναι το αν η κυβέρνηση πάρει μια απόφαση και διακόψει την όποια αθλητική δραστηριότητα. Υπάρχει κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει κίνδυνος για τους προπονητές και τους παράγοντες, υπάρχει κίνδυνος για τους διαιτητές. Τι δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν;

- Δώσαμε συγχαρητήρια στην διοίκηση και γενικότερα στους ανθρώπους του Μιαούλη οι οποίοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε ελάχιστα γήπεδα.

- Ευθέως καλούμε τον κ. Ρέτσα και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, να δώσουν εντολή προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές, ώστε να εφαρμόζουν το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά γράμμα. Να στείλουν επιστολές σε όλες τις ομάδες, ώστε να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είναι τραγικό σε γήπεδο που έχουμε αγώνα να μην υπάρχει ούτε υπεύθυνος covid και φυσικά ούτε καν κατάσταση με τα ονόματα όσων είναι στο γήπεδο.

- Είναι τρελό αλλά συμβαίνει, το να μην γνωρίζουν προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και άνθρωποι της ενημέρωσης, πως δεν μπορούν να είναι στον πάγκο μιας ομάδας ή να κυκλοφορούν στο γήπεδο χωρίς την μάσκα τους και να χαρακτηρίζουν μαλάκα τον διαιτητή που ζητάει να φορέσουν όλοι τις μάσκες τους!!! Μαλάκας κύριοι είναι αυτός που δεν το ζητάει και φυσικά ανευθυνοι και περισσότερο μαλάκες, όλοι εμείς που δεν φοράμε μάσκα.

- Τέθηκε θέμα από άνθρωπο ο οποίος είπε πως είναι ο προπονητής και πως θα είναι όρθιος και δίπλα στον πάγκο για να δίνει εντολές και δεν θα φοράει μάσκα. Αλήθεια δεν υπάρχει κανονισμός γι΄ αυτούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι προπονητές; Μπορούν να είναι όρθιοι και να δίνουν εντολές, αυτοί που δεν έχουν τα απαραίτητα;

- Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά και το χειρότερο, θα χαθεί ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά.