Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Πάντα γράφαμε καλά λόγια για τον κ. Κώστα Κουλουρίδη και το ξέρει, αλλά σήμερα θα του πούμε πως έκανε μισή δουλειά με τον γνωστό ραδιοφωνατζή. Αγαπητέ Κώστα το ζητούμενο δεν ήταν να πεις ένα όνομα επιχειρηματία ο οποίος κατά την άποψη Καθαροσπόρη είναι πίσω από την αγορά του οικοπέδου ΔΑΡΙΓΚ. Έτσι όπως το είπε ο κ. Καθαροσπόρης αλλά και ο ραδιοφωνατζής όλοι ....κατάλαβαν ποιον εννοούσαν.

- Δεν μας ενδιαφέρει όμως αυτό Κώστα. Ο κάθε επιχειρηματίας, αν διαθέσει χρήματα έχει δικαίωμα να αγοράσει όποιο ακίνητο θέλει και δεν θα πάρει την άδεια κανενός. Δεν απαγορεύει κανείς την αγορά οικοπέδου από επιχειρηματία. Μήπως Κώστα εσύ αλλά και ο ραδιοφωνατζής δεν ξέρετε ποιος πρώην αντιδήμαρχος και ποιος πρώην δήμαρχος, τα είχαν πολύ καλά με τον επιχειρηματία, αλλά όταν διέλυσαν την αυτοδιοικητική τους συνεργασία μοίρασαν και τους επιχειρηματίες;;;;

- Κύριε Κουλουρίδη, αγαπητέ Κώστα, ξέρεις εσύ και μάλιστα πολύ καλά, πως λειτουργούσαν οι δύο της αυτοδιοίκησης και πως λειτουργούν σήμερα. Αν λοιπόν πας στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν θα συζητηθεί το θέμα, να πεις τα ονόματά τους κι ας ενοχληθεί ο ραδιοφωνατζής, αφού είναι φίλοι του. Πάντως Κώστα με αυτούς τους επιχειρηματίες, ούτε ο Ζεμπίλης είχε σχέσεις, ούτε η Βάκα έχει και το γνωρίζουν και οι πέτρες. 

- Και κάτι ακόμη. Ο καλύτερος για να μιλήσει για τις σχέσεις αυτοδιοικητικών με επιχειρηματίες, δεν είσαι εσύ Κώστα. Αν ο ραδιοφωνατζής θέλει, ας φωνάξει τον Αλέκο κι ας τον πείσει να μιλήσει για να πέσουν οι μάσκες, αφού ο Αλέκος μεγάλωσε  δίπλα στον επιχειρηματία και για να γράφουμε αλήθειες, δεν του φέρθηκε αχάριστα.