Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δικαίωμα της κάθε ομάδας να οδηγεί σε παραίτηση έναν προπονητή ή και να αποφασίζει να τον απομακρύνει, επειδή όπως λένε, δεν μπορεί ν΄ αλλάξει τους ποδοσφαιριστές και αλλάζει τον προπονητή.
Η παραίτηση του προπονητή του Παντριαδικού κυρίου Δημήτρη Ακριτίδη, δείχνει που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο και στην Εύβοια.
Δείχνει πως έχουμε απόλυτο δίκιο όταν γράφουμε για την κατάντια του ποδοσφαίρου και δικαιώνουν και τον κ. Γιώργο Ποδαρά ο οποίος γράφει για τα θέματα του ....ποδοσφαίρου γενικότερα.
Τι έγινε στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ; Είχαν στόχο την άνοδο ή να δημιουργήσουν μία ομάδα με υγεία σε όλα τα επίπεδα, με οργάνωση, με νέα παιδιά;  Αν έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν να είναι ψηλά στην βαθμολογία, με ποιον προπονητή το πέτυχαν;

Αμφισβητεί κανείς τον κύριο Ακριτίδη; Αμφισβητεί κανείς το ότι είναι καλός προπονητής;
Αμφισβητεί κανείς τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις;
Ο Παντριαδικός εδώ και χρόνια ανεβαίνει συνεχώς έναν γολγοθά. Γιατί οι διοικούντες επέλεξαν να τον συνεχίσουν;
Η διοικήσεις κάνουν λάθος σε πολλές αποφάσεις και ποτέ δεν βγαίνουν δημόσια να παραδεχθούν το λάθος και να ζητήσουν συγνώμη.
Δεν θα γράψω περισσότερα, αλλά θα δημοσιεύσω και πάλι την γραπτή παραίτηση του κ. Ακριτίδη, γιατί θέλω να την διαβάσετε προσεκτικά όλες και όλοι, για να διαπιστώσετε πως η κατάντια και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως ακόμη δεν βρήκε πάτο.
Ο κ. Ακριτίδης δεν ζει από το ποδόσφαιρο και φυσικά δεν είναι ψώνιο ώστε να βάλει τα πάντα πάνω από την αξιοπρέπειά του.
Ο κ. Ακριτίδης αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει να το διδάσκει στα νέα παιδιά, αλλά δυστυχώς το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας θέλει τους πάντες προσκυνημένους και συμβιβασμένους.