Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να περιμένουμε την ελευθερία μας και το τέλος της πανδημίας, αλλά στην Εύβοια έχουμε πάνω από 400 κρούσματα και δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα.  Προσοχή λοιπόν και να μην αδιαφορούμε, γιατί με τον κορονοϊό δεν ξεμπερδέψαμε.... ακόμη.

- Όπως ήδη έχουμε γράψει, μέχρι την Παρασκευή 18/02/2022 δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις αναρτήσεις που κάνουμε συνήθως αφού υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις  για τις οποίες πρέπει να τρέχουμε μέρα νύχτα. Θα προσπαθούμε πάντως, έστω και με δυσκολία, κάτι να γράφουμε, για να μην ξεχνιόμαστε!!!!

- Δεν θέλουμε να θυμίσουμε σε κανέναν τίποτα, γιατί η ουσία είναι στο κανείς να μην ξεχνάει και όχι κάποιος να του θυμίζει το τι έχει κάνει γι΄ αυτόν. Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ και τίποτα. Απλά όταν οι άλλοι ξεχνούν την δική μας προσπάθεια  και την θέση απέναντί τους, καλό είναι να τους αποδεικνύουμε, πως έκαναν λάθος και να πάμε παρακάτω. Αυτό θα κάνουμε.

- Ο κ. Γιώργος Λάμπρου σχολίασε μια ανάρτηση του Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος τραγουδούσε το "εσύ είσαι αριστοκράτισσα" ως άλλος Ταλιούρης και έγραψε πως ο Αυλωνίτης θα κυκλοφορήσει δίσκο (με λαϊκά) κι ας γράφουμε εμείς πως θα πάει σε ομάδα ως προπονητής!!! Κύριε Λάμπρου το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Το Καλοκαίρι δεν αργεί και τα νέα θα σας έρθουν όταν θα είσθε στο Μαντούδι και θα κάνετε βόλτες με την βάρκα στο Αιγαίο.