Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε και πήρε τους 3 βαθμούς μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΉ, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το επαναλαμβανόμενο 1 - 0, προβληματίζει αρκετούς. Κάποια στιγμή θα χαθούν βαθμοί, αν η ομάδα δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Πρέπει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να αλλάξει βηματισμό γιατί τώρα δεν έχει απέναντί του μόνο μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού μια ...ανάσα απέχουν άλλες 3 ομάδες.

- Αυτό κι αν ήταν μπαμ, στους αγώνες της Κυριακής. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ παίζοντας εκτός έδρας με τους ΖΑΡΑΚΕΣ, προηγήθηκε 0 - 3 και στο τέλος έχασε 4 - 3!!! Αν είχε κερδίσει τώρα θα ήταν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα πήγαινε με άνεση στο ρεπό της επόμενης  αγωνιστικής, ενώ με την ήττα θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο, για να αναλύσει τον αγώνα.

- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ κέρδισε τον ΠΙΣΣΩΝΑ ο οποίος παραμένει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά μειώθηκε η διαφορά στους 4 βαθμούς, από τον ΡΟΜΑΪΚΟ. Το ΑΦΡΑΤΙ είναι ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας.

- Ο προπονητής του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ κύριος Γιώργος Κρόκος πήγε και πάλι στο γήπεδο της Αμαρύνθου, αλλά αυτή την φορά ως  αντίπαλος και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και αφού προηγήθηκε η ομάδα του δύο φορές στο σκορ.