Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

.....σουτάκια

 - Πρόεδρε τι έγινε;;; Μαθαίνουμε πως τα έχεις πάρει στο κρανίο και είσαι έτοιμος, να δώσεις σε κάποιους τα παπούτσια τους στο χέρι. Τους τα είχες φυλαγμένα από καιρό, αλλά φαίνεται πως δύσκολα θα πάρεις τέτοια απόφαση. Σε καταλαβαίνουμε και ευχόμαστε να μην πληρώσεις και πάλι την νύφη. Εμείς μπορεί να μην είμαστε φίλοι σου, αλλά πρέπει να προσέχεις, γιατί είναι.... ικανοί για όλα. Αλήθεια που το ήξεραν κάποιοι και έπαιζαν "άσσο" τον αγώνα;;;; Κάποιος έκανε τηλεφωνήματα πρόεδρε!!!

- Η κυρία πρόεδρος, μπορεί να μην μας ξέρει, αλλά μας σχολιάζει και καλά κάνει. Αμοιβαία είναι αυτά κι εμείς ούτε θυμώνουμε, ούτε και μας ενοχλεί. Η κυρία πρόεδρος όμως πρέπει να μάθει πως στο σπίτι μου έχω 4 γυναίκες και έχω μάθει κάθε συμπεριφορά γυναίκας!!!!! Τις αγαπάω τις γυναίκες, αλλά δεν θέλω να πετάνε στα σύννεφα, ειδικά όταν δε γνωρίζουν το αντικείμενο. Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες και ανήκουμε σ΄ αυτούς που πιστεύουν στις γυναίκες και στο γυναικείο μυαλό!!!!!

- Όταν τελειώσουν τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες Εύβοιας, θα γράψουμε κάποια πράγματα. Δεν θα το κάνουμε τώρα για να μην μας κατηγορήσουν πως θέλουμε το κακό της ομάδας τους.