Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό ΠΣΚ να έχετε και να στείλουμε και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους όσους φόρεσαν τον μανδύα της αριστεράς και τρέχουν στα όρη και τα βουνά παριστάνοντας τους επαναστάτες, με στόχο να πείσουν τους πολίτες, για να ψηφίσουν αυτούς και όχι την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς το γράφουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Ολοι αυτοί που δίνουν υποσχέσεις, ενώ ξέρουν..... πως δεν λένε την αλήθεια, είναι επικίνδυνοι.

- Μια καλημέρα κι ένα ευχαριστώ στους φίλους που πάντα στα δύσκολα είναι δίπλα μας και να ξέρουν πως δεν ξεχνάμε τίποτα.

- Στην αυτοδιοίκηση και στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι δήθεν και αυτοί που έχουν τις φαντασιώσεις τους. Σύντομα οι κυρίες και οι κύριοι που ανήκουν σ΄ αυτή την κατηγορία, θα καταλάβουν πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πως υπάρχουν κι αυτοί που δεν κάνουν θελήματα. Σ΄ αυτούς ανήκουμε κι εμείς και θα τους αποδείξουμε πως με ψέματα, το μόνο που κερδίζει κάποιος, είναι λίγος χρόνος, αλλά στο τέλος θα χάσει τον πόλεμο.

- Αντιδήμαρχε κύριε Βασίλη Γουρνή, τι τους έχεις κάνει και έχει ανέβει η πίεσή τους; Πολύ "νταλκαδιασμένη" ακούμε την ραδιοφωνατζού, η οποία έφτασε στο σημείο να πει πως θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος. Καλά δεν της έχεις πει πως θα είσαι υποψήφιος για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας;;;;;; Χα χα χα.

- Οι ερωτήσεις μας απλές. 
- Είναι παράνομη η σύμβαση που υπέγραψε ο κ. Παγώνης με τον ιδιώτη για την ύδρευση στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ;;;;
- Ήταν στο ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη η σύζυγος του ιδιώτη ή όχι;
- Τι έκανε στα 5 χρόνια της θητείας του ο κ. Παγώνης για την ύδρευση της περιοχής;;;;

- Κάποτε μας άρεσε το τραγούδι "τα λουλούδια στην κυρία από μένα", αλλά τώρα δεν το έχουμε και πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας. Εδώ και χρόνια προτιμάμε το "όσο υπάρχει τράπουλα, θα βγαίνουνε ρηγάδες κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι, θα βγαίνουν μαθητάδες".