Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Να τα πούμε;;;;;;

 - A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  

(Σ)  ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ. 
Το Σάββατο θα συναντηθούν οι δύο ομάδες και με φαβορί την Ερέτρια, η διοίκηση της οποίας έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και δεν το κρύβει. Θα τα καταφέρει άραγε; Με την ευχή μας λέμε εμείς, αλλά η ομάδα μπορεί να είναι κοντά στην βρύση, αλλά δύσκολα θα πιει νερό. Το γιατί θα το βρούνε αυτοί που διοικούν την ομάδα και όχι εμείς. Η ΔΡΟΣΙΑ θα πάει στην Ερέτρια χωρίς άγχος και ευελπιστεί σε μια καλή εμφάνιση και ...ότι βγει.

(Σ)  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
Και αυτός ο αγώνας  το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Μονόδρομος η νίκη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, αφού δεν πέτυχε τον στόχο του, θα θελήσει να δείξει πως είναι καλή ομάδα και πως κάτι δεν πήγε καλά και δεν παρέμεινε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

(Σ)  ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ  
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα πάει μέχρι την ΑΙΔΗΨΟ και θα θελήσει να διεκδικήσει την νίκη, για ν΄ αποδείξει πως η πανδημία και οι φωτιές του Καλοκαιριού ήταν η αιτία μιας όχι καλής πορείας. Η ΑΙΔΗΨΟΣ έχει μια σχετική άνεση στην βαθμολογία, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να πιστέψει κάποια ομάδα πως εξασφάλισε την παραμονή.

(Κ)  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 
Κυριακή θα υποδεχθεί ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ τον ΟΛΥΜΠΟ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να πει πως δεν ελπίζει στην παραμονή, αλλά ούτε μπορεί να πει πως την έχει εξασφαλίσει. Ο ηττημένος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

(Κ)  ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ  
Πραγματική μάχη την Κυριακή στην Μακρυκάπα, αφού οι γηπεδούχοι  αλλά και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ξέρουν πως με ήττα θα χάσουν έδαφος και δύσκολα θα ξαναμπούνε στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Πιστεύουμε πως ο αγώνας θα έχει νικητή και αυτός θα είναι αυτός που θα παίξει ψύχραιμα, θα έχει υπομονή και θα προσέξει τη άμυνά του.

(Κ)  ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Την Κυριακή κατά την άποψή μας το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ θα έχει μια ευκαιρία να πάρει 3 βαθμούς, αλλά για να το πετύχει θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να παίξουν με ψυχή, αφού το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με νέο προπονητή θα θελήσει να κάνει νέο ξεκίνημα.

(Κ)  ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΛΗΛΑΣ
Η ομάδα που καίγεται για βαθμούς είναι ο ΛΗΛΑΣ, αφού η ΚΑΡΥΣΤΟΣ δεν κινδυνεύει με 24 βαθμούς που ήδη έχει. Πιστεύουμε πως θα είναι καλός αγώνας και όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα απολαύσουν γκολ και θέαμα.