Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Και πάλι πάνω από 400 τα κρούσματα στην Εύβοια και δεν θα γίνουν λιγότερα, όσο θα υπάρχει αδιαφορία και πολλοί θα κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και οι οποίοι αυτό το θεωρούν μαγκιά. Δεν είναι μαγκιά, αλλά βλακεία και φυσικά βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους, αλλά και την ζωή των άλλων. Θέμα υπάρχει και στα γήπεδα και στο στάδιο και στα κλειστά, όπου δεν είναι ....λίγοι αυτοί που δεν φορούν την μάσκα τους, γιατί αυτό βλέπουμε και δεν θα κλείσουμε τα μάτια μας.

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου η στάση κάποιων, οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που δεν είναι. Κύριοι, άδικα θα χάσετε τον χρόνο σας. Κάνουμε πως σας πιστεύουμε, για να μην μπούμε στην διαδικασία του διαλόγου μαζί σας, γιατί αποδείξατε πως  είσθε δήθεν και δεν ξέρετε ούτε ευχαριστώ να λέτε.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, μάλλον θα ζήσουμε μέρες γέλιου και καλά θα κάνουν μερικοί να κάνουν μια βόλτα από το ιατρείο του κυρίου Ηλιάδη, πριν χειροτερέψει η κατάστασή τους. Πάντως εκτός από την δεδομένη υποψηφιότητα του νυν δημάρχου κυρίου Γιώργου Ψαθά, πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη και την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου κυρίου Μπουροδήμου και δεδομένο το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ.

- Πάντως υπάρχει και ο κ. Ραπτάκης που επιμένει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά εμείς δεν το βλέπουμε αυτό το σενάριο, αφού μέχρι σήμερα δεν βλέπουμε να βρίσκει ανταπόκριση.

- Τι θέλει και μιλάει για συνεργασίες ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης σε επίπεδο Περιφέρειας; Όποτε μιλάει, έχουμε περισσότερους ανεξάρτητους Περιφερειακούς Συμβούλους και φυσικά κανείς μα κανείς δεν θέλει να έχει καμία σχέση με ΣΥΡΙΖΑ.