Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

.........πρώτα ο Θεός, ερχόμαστε νωρίτερα

 - Βιαζόμαστε να βρεθούμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν πως αντί για Σάββατο θα επανέλθουμε από αύριο Παρασκευή, αφού απόψε θα έχουμε ένα νυχτερινό δρομολόγιο και πρώτα ο Θεός, το πρωί της Παρασκευής θα είμαστε στην βάση μας.
Βιαζόμαστε κι εμείς, αφού έχουμε να γράψουμε πολλά, αφού είχαμε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και μας άρεσε πολύ το ότι για παράδειγμα κάποιος έβγαζε σπυράκια, όταν έλεγαν ποιος υπέγραψε σύμβαση με τον νερουλά, κάποιος άλλος στο.... παρελθόν ζητούσε την παρουσία του εργολάβου στην συνεδρίαση και χθες που πήγε, έλεγε πως δεν χρειαζόταν να πάει και κάποιοι ζητούσαν και τα ρέστα, επειδή η Βάκα δεν έκανε σε δύο χρόνια, όσα δεν έκανε αυτός σε πάρα πολλά χρόνια!!!!
Ο άλλος κύριος αφού δεν του βγήκε τίποτα από όσα λέει δεξιά κι αριστερά, βρήκε να πει πως κάπου στάζει νερό η στέγη του Κλειστού Βασιλικού.
Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη πως υπήρξε ένα πολύ μικρό πρόβλημα στην οροφή το οποίο και διορθώθηκε. Αλήθεια ποιος παρέλαβε το Κλειστό του Βασιλικού;;;;;
Κυρία η κυρία Αϊδίνη, έδωσε την απάντηση που έπρεπε και δεν είπε πως δεν παρέλαβε αυτή το κλειστό, αλλά το δίδυμο ΠΑΓΩΝΗ/ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗ.
Έχουμε και ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο και μάλιστα με παιχνίδια "φωτιά". Κάτι πρέπει να γράψουμε και γι΄ αυτά, γιατί οι αναγνώστες περιμένουν κάτι να διαβάσουν όπως πάντα.
Λοιπόν, εμείς θα το ξενυχτήσουμε απόψε, αλλά μετά δεν θα πάμε για ύπνο, γιατί έχουμε να γράψουμε και κάτι που έχει να κάνει με αυτούς που λένε πως εφαρμόζουν παντού και πάντα την νομιμότητα!!!!!!!
Την καλημέρα μας και στην ΕΠΣ Εύβοιας και να ξέρουν πως έχουμε κάποιες απορίες και θα ζητήσουμε, αν θέλουν να μας τις λύσουν, για να μάθουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!!!!!!