Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Λοιπόν πίττες τέλος για την ΕΠΣ Εύβοιας, αφού όπως λέει κι ο Βασίλης Καρράς, "από τον Βορρά μέχρι το νότο" κόπηκαν οι πίττες, είπαμε αυτά που είπαμε και τέλος. Τώρα πάμε στα γήπεδα, για να δούμε τι θα κόψουμε εκεί. Στα λόγια είμαστε καλοί, αλλά όπως συνήθως στην πράξη δεν το έχουμε αυτό, εξ αιτίας του χαρακτήρα κάποιων. Μίλησε πάλι για αξιοκρατία και άλλα τέτοια ο κ. Ρέτσας, είπε πως όλα είναι καλά και ανθηρά, είπε πως βλέπει τους.... πάντες και τα πάντα με ίδιο μάτι, αλλά δεν είπε πως όποιος δεν κάνει αυτά που θέλει ο κ. Ρέτσας, θα "την πληρώνει"!!!!!

- Εμείς δεν γράφουμε για να περνάει η ώρα και αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα. Όταν δίνεις την ευκαιρία στον άλλον για να σταματήσει τις μπούρδες και αυτός συνεχίζει, τότε ισχύει αυτό που λέμε, "εσύ δεν γίνεσαι καλά με τίποτα"!!!!!!

- Πέφτει πολύ γέλιο στην πιάτσα, με τα όσα λένε ο ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού για τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια έχοντας ως μπροστάρηδες τον Λιαγκάκη, τον Καλαθέρη, τον Καθαροσπόρη, τον Αναγνωστάκη κλπ!!!!!  Το ξαναγράφουμε για να το εμπεδώσουν. Όσο κι αν χτυπούν κάτω τον κώλο τους, θα έχουν δήμαρχο την Έλενα και περιφερειάρχη τον Φάνη, τουλάχιστον μέχρι και το 2028!!!!

- Αυτοί πάντως που είναι εκεί και λένε τις μπούρδες τους, δεν έχουν καμία τύχη, όσες φορές κι αν θα είναι υποψήφιοι, αφού οι πολίτες δεν τρώνε σανό και μάλιστα κακής ποιότητας.

- Να στείλουμε και ένα μήνυμα στον κύριο Ανυφαντή, ο οποίος ήταν μέλος της δημοτικής αρχής Παγώνη και ήξερε να μοιράζει στους ραδιοφωνατζηδες χρήμα, για να τον βγάζουν κάθε μέρα και να υμνεί τον Παγώνη. Κύριε Ανυφαντή, έτσι είναι η ζωή. Όταν τους δίνατε τα χρήματα για να κάνουν προπαγάνδα ήσασταν καλός. Τώρα είσθε κι εσείς κακός.

- Ο Παγώνης μιλάει για τα μεγάλα έργα που έγιναν όταν ήταν δήμαρχος, αλλά ξεχνάει την μεγάλη σφαλιάρα που έφαγε στις εκλογές! Ο Καθαροσπόρης μιλάει για Βάκα και Γουρνή και τις σχέσεις τους με εργολάβους και γελάνε και οι πέτρες! 

- Έχουμε ποδόσφαιρο σήμερα και πάτε στα γήπεδα να ξεσκάσετε και λίγο, γιατί σήμερα παίζουν και ομάδες των οποίων τα μέλη γενικώς, το βράδυ εχουν ραντεβού στο ΤΖΑΜΙ του Αντώνη Αυλωνίτη κι αν ο Αντώνης έχει κέφια με το ξημέρωμα, μπορεί να τους τραγουδήσει και το "Σανίδι σάπιο πάτησα"!!!!