Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Το πρωτάθλημα αρχίζει...

 - Καλά τώρα αρχίζουν τα πρωταθλήματα;
Όχι βέβαια. Βρισκόμαστε στον Β΄ γύρο, αλλά ειδικά για την Α΄ Κατηγορία μάλλον τώρα αρχίζει και ως προς τις ομάδες που είναι στην κορυφή, αλλά και αυτές που είναι στην ουρά της βαθμολογίας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ άγχος και αυτό φαίνεται.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει καλούς και εμπειρότατους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν γίνεται σωστή διαχείριση κατά την άποψή μας, αυτών των ποδοσφαιριστών, ίσως επειδή ο προπονητής δεν θέλει "να σπάσει αυγά" ή να μην μπορεί να ....επιλέξει τους κατάλληλους σε κάθε αγώνα.
Το 1 - 0 δεν είναι σκορ με το οποίο μπορείς να αποβάλλεις το άγχος και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Όσο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, η ΕΡΕΤΡΙΑ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είναι κοντά στην κορυφή, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση, αν δεν αποβάλλει το άγχος κι αν ο προπονητής δεν καταφέρει να πείσει τους ποδοσφαιριστές, πως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και θα παίζουν αυτοί που ταιριάζουν, ανάλογα με τον αντίπαλο.
Μπορεί κάποιοι να πούνε πως τα γράφουμε απλά επειδή δεν πιστεύουμε στον προπονητή της ομάδας. Καλά κάνουν και το λένε, αλλά η ομάδα δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που θα έπρεπε και ενώ έχει όπως γράψαμε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. 
Από τη ΕΡΕΤΡΙΑ και την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κάτι λείπει και ίσως να μην είναι οι ομάδες που θα βάλουν δύσκολα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος πως κάποια στιγμή, θα βρούνε αυτό το κάτι και θα κάνουν την έκπληξη. Από την άλλη υπάρχει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο οποίος μπορεί να μην έχει το μεγάλο ρόστερ, αλλά έχει προπονητή τον κ. Βαγγέλη Ντόβολη και πρόεδρο τον κ. Κατσινόπουλο. Αυτή η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο, είναι προπονημένη, είναι γρήγορη και ενώ δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, δεν είναι και αδιάφορη.
Το πρωτάθλημα κύριοι τώρα αρχίζει και προσοχή γιατί από εδώ και στο εξής, το κάθε λάθος θα κοστίσει ακριβά.