Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τελικά έγινε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων για το θέμα της ΛΑΡΚΟ. Διαβάσαμε το δελτίο τύπου της κυρίας Γκόγκου, αλλά δεν καταλάβαμε τίποτα. Τελικά ποιον πρέπει να ρωτήσουμε για να μάθουμε αν οι όποιες προτάσεις  θα σώσουν ....την ΛΑΡΚΟ;;;; 

- Θα την μαλώσουμε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, την κυρία Ελένη Αϊδίνη, γιατί κάνει συναντήσεις χωρίς την άδεια μελών του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και βλέπω τον κύριο Καλαθέρη και τον κύριο Καραμούζη, να ζητούν εξηγήσεις από την πρόεδρο!!! Κυρία Αϊδίνη φανταστείτε να είχαμε εμείς ραντεβού μαζί σας και να ζητούσατε τη άδεια του κυρίου Καλαθέρη και του κυρίου Καραμούζη!!!!!

- Ο κ. Καλαθέρης και ο κύριος Καραμούζης πάντως, κάνουν "πολύ θόρυβο" στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό δεν είναι τυχαίο. Και οι δύο έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο ένας ήταν υποψήφιος για δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του και ο άλλος "είχε παίξει" το να ήταν αυτός υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 και θα ήθελε να είναι στις εκλογές του 2023!!!!! Κάνουν θόρυβο δηλαδή, για να είναι στην επικαιρότητα, αλλά βλέπουμε πως ο κ. Σιόλας ο οποίος είναι "περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ" δεν τους ακολουθεί!!!!!!